Gelmiş geçmiş en iyi Need for Speed oyunu!

Trender arasından en sevdiğiniz Need for Speed Oyunu

• Need for Speed: Underground

Oy: 3 5,1%
  • Need for Speed: Underground 2

Oy: 21 35,6%
  • Need for Speed: Most Wanted (2005)

Oy: 23 39,0%
  • Need for Speed: Carbon

Oy: 4 6,8%
  • Need for Speed: Pro Street

Oy: 1 1,7%
  • Need for Speed: Undercover

• Need for Speed: Hot Pursuit

Oy: 0 0,0%
  • Need for Speed: The Run

• Need for Speed (2015)

Oy: 5 8,5%

• Oy verenlerin toplamı
    59

Latasho

Megapat
Makaleler
1
Arcade araba yarışlarının en sevileni olan Need for Speed serisinde herkesin düşünceleri farklılık göstermekte. Kimilerimiz Underground 2'nin, kimilerimiz Most Wanted'ın, kimilerimiz Carbon'un en iyi oyun olduğunu söylemekte. Peki Technopat ailesinin en sevdiği gündemde ve hala trend olan Need for Speed oyunu hangisi? Yukarıdaki anketten oyladıktan sonra düşüncelerinizi de bizimle paylaşın!

NFS II SE'yi tek geçerim Oyunlarda hile yapmayı sevmeyen ben FZR2000 ile hile yapmayı sevmiştim.

NFS 2 güzeldi, El Nino ile oynamak gibisi yok. Ancak sürüş mekaniği açısından en çok zevk aldığım oyun Underground 1'dir. Hem oynaması bazen zorlaşıyordu hem de oyun tadını bozmadan diğerlerine göre daha gerçekçiydi. Simülasyon gibi gerçekçilik yoktu yani, zevkliydi. Bunun haricinde oynaması en zevkli ikinci oyun NFS Porsche'dır. Listede olmamasına şaşırdım. Shift, Carbon falan cırt kalıyor bu ikisinin yanında. Hikaye açısından en iyisi eski Most Wanted idi. NFS 4 (High Stakes) haricinde tüm NFS oyunlarını oynadım, sondaki 2-3 taneyi oyundan saymıyorum. Formula oyunları gibi nerede fren nerede gaz yapmam gerektiğini emreden oyun ile NFS'nin ne alakası var?

Vallaha eski zamanlar olsa NFS Underground 2 derdim fakat NFS 2015 çok güzel bir oyun gibi duruyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…