5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 12 Nisan 2023 #11 Testere filmindeki ölüm sahnelerinin hepsi.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #12 Terrlian dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O zamanlar gözümün önünden geçti hocam, teşekkürler. Bugün de anılarımız için ağladık.
Terrlian dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O zamanlar gözümün önünden geçti hocam, teşekkürler. Bugün de anılarımız için ağladık.
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 12 Nisan 2023 #13 fermaNga dedi: O zamanlar gözümün önünden geçti hocam, teşekkürler. Bugün de anılarımız için ağladık. Genişletmek için tıkla... Bende PS2 dönemimi hatırladım. Güzel zamanlardı...
fermaNga dedi: O zamanlar gözümün önünden geçti hocam, teşekkürler. Bugün de anılarımız için ağladık. Genişletmek için tıkla... Bende PS2 dönemimi hatırladım. Güzel zamanlardı...
Düşün ve Bul Decipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #14 fermaNga dedi: O zamanlar gözümün önünden geçti hocam, teşekkürler. Bugün de anılarımız için ağladık. Genişletmek için tıkla... 2010 da bitirirdim bu oyunu intel atom işlemcili 1gb ramli küçük laptopumda. hey gidi günler 30 fps akardı.
fermaNga dedi: O zamanlar gözümün önünden geçti hocam, teşekkürler. Bugün de anılarımız için ağladık. Genişletmek için tıkla... 2010 da bitirirdim bu oyunu intel atom işlemcili 1gb ramli küçük laptopumda. hey gidi günler 30 fps akardı.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #15 Terrlian dedi: Bende PS2 dönemimi hatırladım. Güzel zamanlardı... Genişletmek için tıkla... Rockstar Games nasıl bir şirket be yaw? Zamanında Max Payne 2 ile ağlattı, şimdi videolarını görüp duygulanıyoruz. Şimdi de RDR2 için ağlıyorum, ileride RDR2 videolarını görüp duygulanacağım.
Terrlian dedi: Bende PS2 dönemimi hatırladım. Güzel zamanlardı... Genişletmek için tıkla... Rockstar Games nasıl bir şirket be yaw? Zamanında Max Payne 2 ile ağlattı, şimdi videolarını görüp duygulanıyoruz. Şimdi de RDR2 için ağlıyorum, ileride RDR2 videolarını görüp duygulanacağım.
DarkHacker Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 489 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GeForce RTX 5090 384 GB Ram Asus Rog Strix 8TB Ssd ı9 14900 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 12 Nisan 2023 #16 fermaNga dedi: Ben de RDR2 için bir tane bırakayım. Sakın hikayeyi bitirmeyenler açmasın, sakın. Döverim sonra. Genişletmek için tıkla... Gerçekten uzun süre etkisinden çıkamdığım sahneydi.
fermaNga dedi: Ben de RDR2 için bir tane bırakayım. Sakın hikayeyi bitirmeyenler açmasın, sakın. Döverim sonra. Genişletmek için tıkla... Gerçekten uzun süre etkisinden çıkamdığım sahneydi.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 12 Nisan 2023 #17 PhantomStriker dedi: Eki Görüntüle 1737866 Ben nedense bu adamda çok kötü oldum... Genişletmek için tıkla... Ya bir şey diyeceğim olmayacak şimdi. Sürprizbozan: Hunter x Hunter avcılar birliğinin başkanının ölümü üzücüydü. Ne şehittir ne gazi, pisi pisine gittin niyazi olduğu için üzücüydü aslında
PhantomStriker dedi: Eki Görüntüle 1737866 Ben nedense bu adamda çok kötü oldum... Genişletmek için tıkla... Ya bir şey diyeceğim olmayacak şimdi. Sürprizbozan: Hunter x Hunter avcılar birliğinin başkanının ölümü üzücüydü. Ne şehittir ne gazi, pisi pisine gittin niyazi olduğu için üzücüydü aslında
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 12 Nisan 2023 #18 Chicken man reisin ölümü.
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.069 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Nisan 2023 #19 UcanMuz dedi: Ya bir şey diyeceğim olmayacak şimdi. Genişletmek için tıkla... Ne oldu cidden merak ettim?
UcanMuz dedi: Ya bir şey diyeceğim olmayacak şimdi. Genişletmek için tıkla... Ne oldu cidden merak ettim?
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 12 Nisan 2023 #20 PhantomStriker dedi: Ne oldu cidden merak ettim? Genişletmek için tıkla... Daha oynamadım oyunu.