Sürprizbozan Gelmiş geçmiş en iyi oyun repliklerini yazın

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sana şunu söyleyeyim Carlo. Son 10 sene boyunca yaptığım şey sadece öldürmekti. Ülkem için öldürdüm. Ailem için öldürdüm. Yoluma çıkan herkesi öldürdüm. Ama bu seferki kendim için. Aptal piyon.

''Bölgede birden fazla Leviathan sınıfı yaşam formu tespit edildi. Yaptığın şey her ne ise buna değer mi?''

Oyunu oynayanlar o korkuyu iliklerine kadar hissetti bile..

Hangi oyunun replikleri hocam.
Subnautica da PDA adlı yapay zeka söylüyor. Oyunu bitirmek için farklı biyomlara gidip mataryeller toplamak gerekiyor(oyun denizle sarılı bir gezegende geçiyor). Leviathan sınıfı canlılarda aşırı büyük ve saldırgan canavarlar geneli tek atıyor size. Bu PDA mesajı da etrafınızda birden fazla Leviathan türü canlı olduğunda çıkıyor ve direk quit attırabilecek bir mesaj. Böyle birkaç mesaj daha var.

İndie oyunlardan da çok fazla replik var elimde ama çoğu bilinmediği için atsam da anlam ifade eder mi bilmiyorum.

"Tek yapmamız gereken şey, o lanet treni takip etmekti, CJ!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…