espere Picopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 508 Yer İstanbul 4 Haziran 2025 #11 sofcik dedi: Var mı sizin bildiğiniz Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Sormak istediğiniz şey tam olarak nedir? Daha açıklayıcı yazabilir misiniz?
sofcik dedi: Var mı sizin bildiğiniz Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Sormak istediğiniz şey tam olarak nedir? Daha açıklayıcı yazabilir misiniz?
S sofcik Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #12 espere dedi: Nasıl yani? Sormak istediğiniz şey tam olarak nedir? Daha açıklayıcı yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 1.sınıftan başlatan bildiğiniz üniversite var mı?
espere dedi: Nasıl yani? Sormak istediğiniz şey tam olarak nedir? Daha açıklayıcı yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 1.sınıftan başlatan bildiğiniz üniversite var mı?
espere Picopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 508 Yer İstanbul 4 Haziran 2025 #13 sofcik dedi: 1.sınıftan başlatan bildiğiniz üniversite var mı? Genişletmek için tıkla... Çoğu üniversite 1. sınıftan başlatıyor. Geçmek istediğiniz bölüm mühendislik olduğu için sizi de 1. sınıftan başlatacaklarını düşünüyorum.
sofcik dedi: 1.sınıftan başlatan bildiğiniz üniversite var mı? Genişletmek için tıkla... Çoğu üniversite 1. sınıftan başlatıyor. Geçmek istediğiniz bölüm mühendislik olduğu için sizi de 1. sınıftan başlatacaklarını düşünüyorum.
S sofcik Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #14 espere dedi: Çoğu üniversite 1. sınıftan başlatıyor. Geçmek istediğiniz bölüm mühendislik olduğu için sizi de 1. sınıftan başlatacaklarını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ben bir de üniversitenin öğrenci işleri ile görüşsem iyi olacak
espere dedi: Çoğu üniversite 1. sınıftan başlatıyor. Geçmek istediğiniz bölüm mühendislik olduğu için sizi de 1. sınıftan başlatacaklarını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ben bir de üniversitenin öğrenci işleri ile görüşsem iyi olacak