Gemi makineleri işletme mühendisliği nasıl?

physics

Picopat
Daha fazla  
Gemi makineleri işletme mühendisliği okuyan ya da bu bölümde okuyan tanıdığınız var mı?

Selam, ben 9 Eylül’de okuyorum. Sorun varsa cevaplayabilirim.

Selam, bende dokuz eylül düşünüyorum, eğitim nasıl, iş bulmada ve stajda okul avantaj sağlıyor mu?
Selam hocam ne yaptınız ben de aynı şekilde 9 eylül istiyorum bilgilendirir misiniz?

Selam hocam ne yaptınız ben de aynı şekilde 9 Eylül istiyorum bilgilendirir misiniz?

Selam, okulda üniformalı ve hiyerarşik düzen mevcut. 6 ay kadar gemi tecrübem oldu. Keyifli ancak oldukça zorlayıcı şartlar var. Makinelerle aran iyiyse tavsiye ederim iş olanakları ortalama başarıda biri için bile oldukça fazla. Burada 9 Eylül mezunu birinin kanalı var. Kendisi şu an uzakyol 2. mühendisi. Kanalı incelemeni tavsiye ederim.

Bahsettiğiniz kanalı takip ediyorum. Şu an yalan söylemeyeyim makineler ile aram yok araştırma yapmadım veya bakmadım fakat gemideki şartlara ayak uydurabileceğimden eminim fakat okumak konusunda endişelerim vardı şu an 2 dilim ekstra olarak 1 dil daha eklemeyi düşünüyorum üniversiteye kadar daha 1-2 senem var bu yüzden ben bölümden mezun olana kadar ne şartlar olur emin değilim. Fizik dalına ekstradan bir sevgim yok ama maaşı çok cazip geliyor ve dediğim gibi gemi şartlarına uyum sağlayabilirim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda tavsiyeleriniz neler? Bir de ÖSYM sıralamanız neydi? Okurken zorlandınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…