Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 2 Kasım 2020 #1 Gerçekçi ve kült bir film, Gemide'nin müziği. Biraz hüzünlü kafa dinleyişlere eşlik edebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gerçekçi ve kült bir film, Gemide'nin müziği. Biraz hüzünlü kafa dinleyişlere eşlik edebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.747 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #2 Bu aralar hep ana sayfama düşüyor sebebini çözemedim şimdi Technopat'ta da karşıma çıktı. Şüphelenmeye başlıyorum.
Bu aralar hep ana sayfama düşüyor sebebini çözemedim şimdi Technopat'ta da karşıma çıktı. Şüphelenmeye başlıyorum.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #3 BerkayZ87 dedi: Bu aralar hep ana sayfama düşüyor sebebini çözemedim şimdi Technopat'ta da karşıma çıktı. Şüphelenmeye başlıyorum. Genişletmek için tıkla...
BerkayZ87 dedi: Bu aralar hep ana sayfama düşüyor sebebini çözemedim şimdi Technopat'ta da karşıma çıktı. Şüphelenmeye başlıyorum. Genişletmek için tıkla...
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 2 Kasım 2020 #4 BerkayZ87 dedi: Bu aralar hep ana sayfama düşüyor sebebini çözemedim şimdi Technopat'ta da karşıma çıktı. Şüphelenmeye başlıyorum. Genişletmek için tıkla... Şüphelenecek bir şey yok, bende de durum aynı uzun süredir. Uzun süreden kastım da yıl yani. Sürekli video kenarlarında falan bu müziğe denk geliyorum.
BerkayZ87 dedi: Bu aralar hep ana sayfama düşüyor sebebini çözemedim şimdi Technopat'ta da karşıma çıktı. Şüphelenmeye başlıyorum. Genişletmek için tıkla... Şüphelenecek bir şey yok, bende de durum aynı uzun süredir. Uzun süreden kastım da yıl yani. Sürekli video kenarlarında falan bu müziğe denk geliyorum.