RegoslaX Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 Gemiler nasıl yakıt alır? Çok merak ettim deniz üzerinde benzinlik falan mı var? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Gemiler nasıl yakıt alır? Çok merak ettim deniz üzerinde benzinlik falan mı var? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.437 Makaleler 3 Çözümler 58 28 Haziran 2021 #2 Bildiğim kadarıyla büyük gemilerin yanında, yakıt taşıyan bir gemi eşlik ediyor. Yakıt bitince de dolduruyor. Yanlış biliyor olabilirim.
Bildiğim kadarıyla büyük gemilerin yanında, yakıt taşıyan bir gemi eşlik ediyor. Yakıt bitince de dolduruyor. Yanlış biliyor olabilirim.
RegoslaX Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #3 emircanunlts dedi: Bildiğim kadarıyla büyük gemilerin yanında, yakıt taşıyan bir gemi eşlik ediyor. Yakıt bitince de dolduruyor. Yanlış biliyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dediğiniz gibi var ama ekstaradan yük gemileri için mesela İstanbulda büyük bir yakıt ikmal yeri olup ordan alıyorlarmış. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2021
emircanunlts dedi: Bildiğim kadarıyla büyük gemilerin yanında, yakıt taşıyan bir gemi eşlik ediyor. Yakıt bitince de dolduruyor. Yanlış biliyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dediğiniz gibi var ama ekstaradan yük gemileri için mesela İstanbulda büyük bir yakıt ikmal yeri olup ordan alıyorlarmış.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.437 Makaleler 3 Çözümler 58 28 Haziran 2021 #4 RegoslaX dedi: Evet hocam dediğiniz gibi var ama ekstaradan yük gemileri için mesela İstanbulda büyük bir yakıt ikmal yeri olup ordan alıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... İhtiyaç gidermek için her ülkenin limanlarında duruyor olabilirler. Bildiğim kadarıyla, diğer gemilere izin veriliyor ihtiyaç gidermeleri için.
RegoslaX dedi: Evet hocam dediğiniz gibi var ama ekstaradan yük gemileri için mesela İstanbulda büyük bir yakıt ikmal yeri olup ordan alıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... İhtiyaç gidermek için her ülkenin limanlarında duruyor olabilirler. Bildiğim kadarıyla, diğer gemilere izin veriliyor ihtiyaç gidermeleri için.
TavukluDinozor Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 290 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #5 Konu hakkında bilgisi olmayan birisine bu kadar ironik yaklaşmanız üzücü.
RegoslaX Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #6 TavukluDinozor dedi: Konu hakkında bilgisi olmayan birisine bu kadar ironik yaklaşmanız üzücü. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.Kime dediniz.
TavukluDinozor dedi: Konu hakkında bilgisi olmayan birisine bu kadar ironik yaklaşmanız üzücü. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.Kime dediniz.
TavukluDinozor Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 290 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #7 RegoslaX dedi: Anlamadım. Kime dediniz. Genişletmek için tıkla... Mesajı silmiş. Arkadaş cevaplamıştım ama.
RegoslaX dedi: Anlamadım. Kime dediniz. Genişletmek için tıkla... Mesajı silmiş. Arkadaş cevaplamıştım ama.
RegoslaX Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #8 TavukluDinozor dedi: Mesajı silmiş. Arkadaş cevaplamıştım ama. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.
TavukluDinozor dedi: Mesajı silmiş. Arkadaş cevaplamıştım ama. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 28 Haziran 2021 #9 Limanlarda aleti var onun.
B berke5214 Kilopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 159 28 Haziran 2021 #10 Limanlarda yakıt yapılıyor sefere çıkmadan önce.