detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.276 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 27 Mart 2025 #1 Google’ın yayımladığı bir tanıtım videosunda, Gemini 2.5 Pro’nun yalnızca tek bir komutla bir video oyunu programlayabildiği gösteriliyor. Bu, modelin geliştirilmiş akıl yürütme kapasitesinin pratikte ne kadar ileri gittiğini ortaya koyuyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Google AI studio ile kendiniz denemek isterseniz link: Sign in - Google Accounts Ben hayran kaldım açıkçası. Sizin fikriniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2025
Google’ın yayımladığı bir tanıtım videosunda, Gemini 2.5 Pro’nun yalnızca tek bir komutla bir video oyunu programlayabildiği gösteriliyor. Bu, modelin geliştirilmiş akıl yürütme kapasitesinin pratikte ne kadar ileri gittiğini ortaya koyuyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Google AI studio ile kendiniz denemek isterseniz link: Sign in - Google Accounts Ben hayran kaldım açıkçası. Sizin fikriniz nedir?