Gemini API key nasıl kullanılır?

Arkadaşlar Angular'da TS dosyam içerisinde bu API Key'i kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? AI studyodan API key aldım. Şimdi ise yapmak sitediğim şey bu modeli eğitmek olacak bunu nasıl yapabilirim? Eğittikten sonra da TS dosyam içerisinde bu endpointi nasıl çağırabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

En gelismis modeller stateless calisiyor an itibariyle GPT'nin bazi modelleri train edilebilir.

Basit olarak soru - cevap formatlari ile modeli genisletiyorsun ve train ediyorsun. Train edilmis modelin ID'si sana iletiliyor ve API key ile train edilmis modelden sonuc aliyorsun.

Daha gelismis kullanim icin kendi RAG implementasyonunu ve similarity matrix hesaplamasini yapabilirsin; bu durumda herhangi bir model ile calisabilirsin ama kendi context ini kendin olusturman gerektigi icin bir nevi kendi modelini olusturuyorsun. Super genis kaynaklari olan bir gereksinim icin ideal cozum. Zaten bunun bir adim otesi de kendi LLM ini host etmen 2382 yeni start-up firmasinin yaptigi gibi.

API key'i frontend tarafinda tutamazsin. Backend'de authorize edip istegi backend tarafinda orchestrate etmen gerekiyor. Angular <-> Backend <-> LLM Endpoint seklinde bir akis var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…