Gemini Circle to Search çalışmıyor

bnJunior

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Redmi Note 8 kullanıyorum ve normalde Gemini'nin kendi içinde Circle to Search çalışıyordu. Fakat sonra birdenbire olmamaya başladı. Yeni gelen cts güncellemesi yok onun için navigator barı basılı tutmak gerekiyor ama MIUI 12 olduğundan gelmedi o özellik ama Gemini'nin kendi içindeki çalışıyordu. Şimdiden teşekkürler.

Hocam sorunun MIUI 12 ile Gemini uygulamasının uyumsuzluğundan kaynaklandığını düşünüyorum; MIUI 12 bazı sistem hareketlerini ve kısayolları devre dışı bıraktığı için Gemini içindeki Circle to Search özelliği artık çalışmıyor olabilir, eski bir Gemini sürümüne dönmek veya uygulama ayarlarını sıfırlayıp tekrar aktifleştirmek çözüm olabilir, aksi takdirde MIUI’nin daha yeni bir güncellemesi gelene kadar bu özellik kullanılamayabilir.

Hocam sorunun MIUI 12 ile Gemini uygulamasının uyumsuzluğundan kaynaklandığını düşünüyorum; MIUI 12 bazı sistem hareketlerini ve kısayolları devre dışı bıraktığı için Gemini içindeki Circle to Search özelliği artık çalışmıyor olabilir, eski bir Gemini sürümüne dönmek veya uygulama ayarlarını sıfırlayıp tekrar aktifleştirmek çözüm olabilir, aksi takdirde MIUI’nin daha yeni bir güncellemesi gelene kadar bu özellik kullanılamayabilir.
Peki deneyip size geri dönüş sağlayacağım

Hocam uygulamalarda asistan değil sadece Gemini'ın uygulaması var onu nasıl sıfırlaya

Hocam Gemini'dan önce asistanı mı kullanıyordunuz.

Uygulamayı sıfırlamak için telefonun Ayarlar > Uygulamalar > Gemini > Depolama > Verileri Temizle Veya Önbelleği Temizle seçeneklerini kullanabilirsin.

Play Store üzerinden sil yükle yapmayı da deneyebilirsin.

Hocam Gemini'dan önce asistanı mı kullanıyordunuz.

Uygulamayı sıfırlamak için telefonun Ayarlar > Uygulamalar > Gemini > Depolama > Verileri Temizle Veya Önbelleği Temizle seçeneklerini kullanabilirsin.

Play Store üzerinden sil yükle yapmayı da deneyebilirsin.
Hocam ben buradaki asistan olan Gemini'dan bahsediyorum ve uygulama olan Gemini ile bunun bi bağlantısı yok bu sadece Gemini tabanlı asistan

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-03-18-13-14-22-836_lockscreen.jpg
    Screenshot_2026-03-18-13-14-22-836_lockscreen.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 5

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı