7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 25 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Bu Gemini her şeye yok ben yapay zekayım bilmem, etmem, yapamam diyor. Kod analizi bile yapmıyor. Çok kötü sanki. Premium mu almak lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2024
Arkadaşlar merhaba. Bu Gemini her şeye yok ben yapay zekayım bilmem, etmem, yapamam diyor. Kod analizi bile yapmıyor. Çok kötü sanki. Premium mu almak lazım?
NMSHacking Femtopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #2 706111 dedi: Arkadaşlar merhaba. Bu Gemini her şeye yok ben yapay zekayım bilmem, etmem, yapamam diyor. Kod analizi bile yapmıyor. Çok kötü sanki. Premium mu almak lazım? Genişletmek için tıkla... GPT kullanın hocam, çok daha iyi bence. Gemini daha bitmedi yeni versiyonda daha iyi olacaktır.
706111 dedi: Arkadaşlar merhaba. Bu Gemini her şeye yok ben yapay zekayım bilmem, etmem, yapamam diyor. Kod analizi bile yapmıyor. Çok kötü sanki. Premium mu almak lazım? Genişletmek için tıkla... GPT kullanın hocam, çok daha iyi bence. Gemini daha bitmedi yeni versiyonda daha iyi olacaktır.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 25 Temmuz 2024 #3 NMSHacking dedi: GPT kullanın hocam, çok daha iyi bence. Gemini daha bitmedi yeni versiyonda daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Hiçbir şeye cevap vermiyor. Google şaka yapıyor bize.
NMSHacking dedi: GPT kullanın hocam, çok daha iyi bence. Gemini daha bitmedi yeni versiyonda daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Hiçbir şeye cevap vermiyor. Google şaka yapıyor bize.
NMSHacking Femtopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #4 706111 dedi: Aynen öyle. Hiçbir şeye cevap vermiyor. Google şaka yapıyor bize. Genişletmek için tıkla... Google bence bize bırakmış, developerlara güzel destek veriyorlar (biz de verilerimizi veriyoruz).
706111 dedi: Aynen öyle. Hiçbir şeye cevap vermiyor. Google şaka yapıyor bize. Genişletmek için tıkla... Google bence bize bırakmış, developerlara güzel destek veriyorlar (biz de verilerimizi veriyoruz).
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 25 Temmuz 2024 #5 NMSHacking dedi: Google bence bize bırakmış, developerlara güzel destek veriyorlar (biz de verilerimizi veriyoruz). Genişletmek için tıkla... Chat GPT'nin yaptığını yapamasını geçtim her şeye bilmiyorum, etmiyorum diyor.
NMSHacking dedi: Google bence bize bırakmış, developerlara güzel destek veriyorlar (biz de verilerimizi veriyoruz). Genişletmek için tıkla... Chat GPT'nin yaptığını yapamasını geçtim her şeye bilmiyorum, etmiyorum diyor.
NMSHacking Femtopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #6 706111 dedi: Chat GPT'nin yaptığını yapamasını geçtim her şeye bilmiyorum, etmiyorum diyor. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle. Sanırsam GPT5 gelmeden bu iş tıkırına girmez. OpenAI CEO'su bile söylüyor bunu.
706111 dedi: Chat GPT'nin yaptığını yapamasını geçtim her şeye bilmiyorum, etmiyorum diyor. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle. Sanırsam GPT5 gelmeden bu iş tıkırına girmez. OpenAI CEO'su bile söylüyor bunu.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 26 Temmuz 2024 #7 NMSHacking dedi: Gerçekten öyle. Sanırsam GPT5 gelmeden bu iş tıkırına girmez. OpenAI CEO'su bile söylüyor bunu. Genişletmek için tıkla... GPT 3.5, GPT 4, GPT 4o çok güzeldir bence.
NMSHacking dedi: Gerçekten öyle. Sanırsam GPT5 gelmeden bu iş tıkırına girmez. OpenAI CEO'su bile söylüyor bunu. Genişletmek için tıkla... GPT 3.5, GPT 4, GPT 4o çok güzeldir bence.
900 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 1.151 Makaleler 6 Çözümler 3 26 Temmuz 2024 #8 GPT ve Claude çok yardımcı oluyor Gemini'ın en azından ücretsiz versiyonu onlardan çok geride kalıyor.
GPT ve Claude çok yardımcı oluyor Gemini'ın en azından ücretsiz versiyonu onlardan çok geride kalıyor.
NMSHacking Femtopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #9 706111 dedi: GPT 3.5, GPT 4, GPT-4o çok güzeldir bence. Genişletmek için tıkla... 900 dedi: GPT ve Claude çok yardımcı oluyor Gemini'ın en azından ücretsiz versiyonu onlardan çok geride kalıyor. Genişletmek için tıkla... GPT İngilizce işe yarıyor ama Türkçede gerçekten beklenenden kötü bence.
706111 dedi: GPT 3.5, GPT 4, GPT-4o çok güzeldir bence. Genişletmek için tıkla... 900 dedi: GPT ve Claude çok yardımcı oluyor Gemini'ın en azından ücretsiz versiyonu onlardan çok geride kalıyor. Genişletmek için tıkla... GPT İngilizce işe yarıyor ama Türkçede gerçekten beklenenden kötü bence.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Temmuz 2024 #10 NMSHacking dedi: GPT İngilizce işe yarıyor ama Türkçede gerçekten beklenenden kötü bence. Genişletmek için tıkla... Bence aşırı iyi.
NMSHacking dedi: GPT İngilizce işe yarıyor ama Türkçede gerçekten beklenenden kötü bence. Genişletmek için tıkla... Bence aşırı iyi.