nox1ez Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 Gemini sürekli kısa bir mola veriyor, kullanamıyorum.
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 774 Çözümler 6 2 Eylül 2024 #2 nox1ez dedi: Gemini sürekli kısa bir mola veriyor, kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Farklı bir cihaz yada tarayıcıdan dener misiniz? Artı 0 Eksi
nox1ez dedi: Gemini sürekli kısa bir mola veriyor, kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Farklı bir cihaz yada tarayıcıdan dener misiniz?
KS KS nox1ez Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #3 Ucrold dedi: Farklı bir cihaz ya da tarayıcıdan dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Telefonumda düzgün çalışmaya devam ediyor fakat bilgisayarda hem Chrome'dan hem de Edge'den denedim olmuyor fakat benim bilgisayarda kullanmam lazım. Artı 0 Eksi
Ucrold dedi: Farklı bir cihaz ya da tarayıcıdan dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Telefonumda düzgün çalışmaya devam ediyor fakat bilgisayarda hem Chrome'dan hem de Edge'den denedim olmuyor fakat benim bilgisayarda kullanmam lazım.
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 774 Çözümler 6 3 Eylül 2024 #4 nox1ez dedi: Telefonumda düzgün çalışmaya devam ediyor fakat bilgisayarda hem Chrome'dan hem de Edge'den denedim olmuyor fakat benim bilgisayarda kullanmam lazım. Genişletmek için tıkla... Bağlantı problemi olabilir. Ayrıca tarayıcı önbelleğinizi temizlemeyide deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
nox1ez dedi: Telefonumda düzgün çalışmaya devam ediyor fakat bilgisayarda hem Chrome'dan hem de Edge'den denedim olmuyor fakat benim bilgisayarda kullanmam lazım. Genişletmek için tıkla... Bağlantı problemi olabilir. Ayrıca tarayıcı önbelleğinizi temizlemeyide deneyebilirsiniz.
KS KS nox1ez Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #5 Ucrold dedi: Bağlantı problemi olabilir. Ayrıca tarayıcı önbelleğinizi temizlemeyide deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Webde bir sorun oluyor telefonda web uzerinden konusmayi denedim olmuyor. Artı 0 Eksi
Ucrold dedi: Bağlantı problemi olabilir. Ayrıca tarayıcı önbelleğinizi temizlemeyide deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Webde bir sorun oluyor telefonda web uzerinden konusmayi denedim olmuyor.
ShenkaMan Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 649 Çözümler 12 6 Eylül 2024 #6 Gemini'yi sürekli kullanıyor musunuz? Gemini sayfasındaki sıkça sorulan sorulara göre konuşma sınırlamasının olabileceği ve kısa bir süre içinde tekrar sohbet edilebileceği yazmaktadır: âGemini Uygulamaları'nın yapabildiÄi Åeyler ve diÄer sık sorulan sorular Artı 0 Eksi
Gemini'yi sürekli kullanıyor musunuz? Gemini sayfasındaki sıkça sorulan sorulara göre konuşma sınırlamasının olabileceği ve kısa bir süre içinde tekrar sohbet edilebileceği yazmaktadır: âGemini Uygulamaları'nın yapabildiÄi Åeyler ve diÄer sık sorulan sorular