"Gemini kullanılamıyor" hatası

Nexezz

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Computer model: ASUSTeK COMPUTER INC. VivoBook_ASUSLaptop X515JAB_F515JA
Operating system: Microsoft Windows 11 Home (10.0, Build 22621)
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-1035G1 CPU @ 1.00GHz 4/8 0,0v
Motherboard: ASUSTeK COMPUTER INC. X515JAB
RAM: 16 GB
Hard disk: SAMSUNG MZVLQ256HAJD-00000 (238,5 GB/Fixed hard disk media)
Graphics card: Intel(R) UHD Graphics (1 GB)
Monitor: CMN CMN15E7 (1920x1080 / 15,3 Inch)
Gemini uygulamasını üç farklı cihazdan indirdim ve şu anda Galaxy S23'ten deniyorum, ancak aynı hatayı almaya devam ediyorum. Her şeyi denedim, ancak nafile. Asistan dilini ve bölgesini değiştirsem bile düzelmiyor, hesap değiştirince bile devam ediyor. Ancak web sitesinden girince rahatça kullanabiliyorum. Çözümü var mı?

1722952341733.png

aynı sorunu bende s24 ultra ile aylardır yaşıyorum ne yaptıysam çözemedim siz çözebildiniz mi?

Gemini uygulamasını üç farklı cihazdan indirdim ve şu anda Galaxy S23'ten deniyorum, ancak aynı hatayı almaya devam ediyorum. Her şeyi denedim, ancak nafile. Asistan dilini ve bölgesini değiştirsem bile düzelmiyor, hesap değiştirince bile devam ediyor. Ancak web sitesinden girince rahatça kullanabiliyorum. Çözümü var mı?

Eki Görüntüle 2275822
aynı sorunu bende s24 ultra ile aylardır yaşıyorum ne yaptıysam çözemedim siz çözebildiniz mi?

Maalesef birçok şey denedim fakat yinede çözülmedi.

Ne kadar saçma bir olay. Benim telefonumda bir çok gmail hesabı aktif bu yüzden açılmıyor olabilir mi? Sende kaç aktif hesap var?
Sorunun onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. 3 ayrı cihazdan denedim, dil değiştirdim, verileri temizledim fakat nafile. İllerdeki güncellemelerde çözüleceğini umuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı