Ldn9118a Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 436 Çözümler 2 Dün 23:08 #1 Öğrenciler için 12 ay ücretsiz olan Gemini Pro'dan faydalanmak istiyorum ancak karşıma bu şekilde çıkıyor. 1 aylık ücretsiz üyelik gösteriyor. Ne yapacağım? Bunun devamında ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-12-20 230709.png 230,8 KB · Görüntüleme: 24
Öğrenciler için 12 ay ücretsiz olan Gemini Pro'dan faydalanmak istiyorum ancak karşıma bu şekilde çıkıyor. 1 aylık ücretsiz üyelik gösteriyor. Ne yapacağım? Bunun devamında ne yapmam gerekiyor?
Çözüm AghayevElmin Dün 23:13 O kampanya 9 aralıkta bitti bildiğim kadarıyla. Şu an sadece 1 aylık ücretsiz deneme suna biliyorlar büyük ihtimalle
O kampanya 9 aralıkta bitti bildiğim kadarıyla. Şu an sadece 1 aylık ücretsiz deneme suna biliyorlar büyük ihtimalle
AghayevElmin Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 227 Çözümler 3 Yer Azerbaycan, Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog Dün 23:13 #2 O kampanya 9 aralıkta bitti bildiğim kadarıyla. Şu an sadece 1 aylık ücretsiz deneme suna biliyorlar büyük ihtimalle Artı 0 Eksi Çözüm
O kampanya 9 aralıkta bitti bildiğim kadarıyla. Şu an sadece 1 aylık ücretsiz deneme suna biliyorlar büyük ihtimalle
Mephistopheles Hectopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 1.989 Makaleler 13 Çözümler 39 Yer Vatan Dün 23:14 #3 Ticarete çevrildiği için bitirdiler kampanyayı. Artı 0 Eksi
KS KS Ldn9118a Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 436 Çözümler 2 Dün 23:18 #4 AghayevElmin dedi: O kampanya 9 aralıkta bitti bildiğim kadarıyla. Şu an sadece 1 aylık ücretsiz deneme suna biliyorlar büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Of ya keşke daha erken üyelik yapsaydım gerçekten nasıl bu kadar şanssız olabilirim Chat Gpt kullanıyordum Gemini Pro için acele etmemiştim. Artı 0 Eksi
AghayevElmin dedi: O kampanya 9 aralıkta bitti bildiğim kadarıyla. Şu an sadece 1 aylık ücretsiz deneme suna biliyorlar büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Of ya keşke daha erken üyelik yapsaydım gerçekten nasıl bu kadar şanssız olabilirim Chat Gpt kullanıyordum Gemini Pro için acele etmemiştim.
AghayevElmin Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 227 Çözümler 3 Yer Azerbaycan, Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog Dün 23:22 #5 Ldn9118a dedi: Of ya keşke daha erken üyelik yapsaydım gerçekten nasıl bu kadar şanssız olabilirim Chat Gpt kullanıyordum Gemini Pro için acele etmemiştim. Genişletmek için tıkla... ben de son gün aldım. olsun sıkıntı etmeyin fazla da yapay zekayla çalışmanızı önermem zaten. Ben aldım ama kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
Ldn9118a dedi: Of ya keşke daha erken üyelik yapsaydım gerçekten nasıl bu kadar şanssız olabilirim Chat Gpt kullanıyordum Gemini Pro için acele etmemiştim. Genişletmek için tıkla... ben de son gün aldım. olsun sıkıntı etmeyin fazla da yapay zekayla çalışmanızı önermem zaten. Ben aldım ama kullanmıyorum.