Gemini Pro öğrenci teklifini kullanamamak

TheFallenOne2787

Yoctopat
Daha fazla  
SheerID doğrulama ekranına geliyorum. Tüm bilgilerimi girdikten sonra “Üzgünüz, doğrulamanızı gerçekleştiremiyoruz. Bir hata olduğunu düşünüyorsanız SheerID destek ile iletişime geçin.” şeklinde bildirim geliyor.

Mersin Üniversitesi'nde lisans okuyorum, aktif olarak öğrenciyim ama ne bir belge ne de bir öğrenci numarası sormadan direkt bu hatayı veriyor.

Ayrıca belirtmem lazım; öğrenci işlerinin ilgisizliğinden hâlâ edu.tr uzantılı mail alamadığım için kişisel mailimi girdim. Ancak bununla alakalı olamaz; sınıf arkadaşlarım gözümün önünde kişisel mailleriyle alabildiler.

Bu durumu yaşayan varsa nasıl çözebilirim merak ediyorum. SheerID desteğe sabah başvurdum ama hâlâ dönüş yapılmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google zaten kişisel mail adresinizi kullanmanızı istiyor. Sanırım üniversiteye yeni kayıt oldunuz, o tarafta bir sıkıntı var gibi duruyor. Öğrenci mailiniz açıldıktan sonra muhtemelen çözülür. Destek dönüş yaptığında belge yükleyerek doğrulama yapmanızı isteyebilir onu da bekleyebilirsiniz. Son tarih 9 Aralık o zamana kadar çözülür, sıkmayın canınızı.

Evet yeni kayıdım, eğer bu sebeptense rahatladim. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…