Gemini'ye göre Google bilgilerimizi işliyor ve izliyormuş

912201

Zeptopat
Arkadaşlar, ben Gemini 2.5 Pro'ya 2 soru sordum işte yanıtlara erişmek için bağlantı:

Gemini Sohbeti

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yapan tek şirket Google değil ki. Dünyadaki şirketlerin bir çoğu bunu yapıyor, en basitinden Google bunu ilgilendiğin ürünlerin reklamlarını süreklı karşına çıkartmak için yapıyor.

Arkadaşlar, ben Gemini 2.5 Pro'ya 2 soru sordum işte yanıtlara erişmek için bağlantı:

Gemini Sohbeti

Gemini'ye sormanıza gerek yok çoğu şey Google'nin politikalarında yazıyor hatta bunun için MicroG diye bir proje bile var isterseniz bunu kullanın Google hizmetleri yerine. Ancak benim mahremiyetm umurumda değil hiç uğraşmam bunlarla kime veriyorsa versin bilgilerimi.

Hem de nasıl... Üstelik tahmininizden bile fazla.
Bir akşam evde bilgisayar başındayım. Sğrekli karşıma bebek ürünleri çıkıyor reklamlarda. Sonra anladık ki kardeşim internette arama yapıyormuş . Ama dikket edin kendi telefonu ile. Benim bilgisayarımın ve Kimliğimin olay ile ilgisi yok. IP adresindeki talepleri bile izliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…