Gen 4 DRAM'li 1TB SSD önerisi

erenalisen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi sosyaller herkese.

Anakartım ASUS TUF-B550M-E 2 adet M.2 SSD slotu var 1 tanesi gen3 bir tanesi Gen4 şeklinde. Şu an gen 4 slotunda Adata Legend 700 512 GB mavi olan SSD takılı onu gen3 slotuna alıp yedek depolama olarak kullanmayı düşünüyorum gen 4 slotuna da 1 TB DRAM'li olacak şekilde bir SSD almayı düşünüyorum. Bütçe sıkıntım yok. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Renegade iyidir fakat anakartta Gen 4 yuvası üzerinde soğutma bloğu olmadığından bunu öneririm.

Renegade iyidir fakat anakartta gen 4 yuvası üzerinde soğutma bloğu olmadığından bunu öneririm.

Hocam merhaba dediğiniz gibi Corsair MP 600 Pro LPX aldım ancak Crytsal disk mark en son sürümünü indirip test ettiğimde 3700E3500 gibi bir sonuç alıyorum normalde 7000E5000 civarı olması gerekirken.

Renegade iyidir fakat anakartta Gen 4 yuvası üzerinde soğutma bloğu olmadığından bunu öneririm.
Hocam laptoplarda da böyle bir durum mevcut mu? Renegade almayı düşünüyordum da, model asus rog strix g513rm-hf267. Bir de diğer ssd yuvası da pcıe4.0 destekliyor mu bulamadım m2 diyor sadece biosta da sata yazısı gördüm kafam karıştı

Hocam laptoplarda da böyle bir durum mevcut mu? Renegade almayı düşünüyordum da, model asus rog strix g513rm-hf267. Bir de diğer ssd yuvası da pcıe4.0 destekliyor mu bulamadım m2 diyor sadece biosta da sata yazısı gördüm kafam karıştı
Cevap yazdım.

Hocam merhaba dediğiniz gibi Corsair MP 600 Pro LPX aldım ancak Crytsal disk mark en son sürümünü indirip test ettiğimde 3700E3500 gibi bir sonuç alıyorum normalde 7000E5000 civarı olması gerekirken.
Gen 3 slotunda normal. Gen 4'e takarsanız dediğiniz hızları alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı