parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 Oncelikle herkese merhaba, Zula oyununun dosyalarindaki GEN dosyalarini acmak ve Blender programina aktarmak istiyorum, GEN dosyalarini nasıl acarim?
Oncelikle herkese merhaba, Zula oyununun dosyalarindaki GEN dosyalarini acmak ve Blender programina aktarmak istiyorum, GEN dosyalarini nasıl acarim?
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.596 Çözümler 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #2 Hocam tam hakim olmamakla birlikte fikir olsun diye baktım ArcView işinize yarayabilir. Artı 0 Eksi
KS KS parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #3 Rpyd dedi: Hocam tam hakim olmamakla birlikte fikir olsun diye baktım ArcView işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... O programa baktim biraz, cografi harita modellemek icin kullaniliyormus. Artı 0 Eksi
Rpyd dedi: Hocam tam hakim olmamakla birlikte fikir olsun diye baktım ArcView işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... O programa baktim biraz, cografi harita modellemek icin kullaniliyormus.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 2 Nisan 2024 #4 parakeet dedi: Oncelikle herkese merhaba, Zula oyununun dosyalarindaki GEN dosyalarini acmak ve Blender programina aktarmak istiyorum, GEN dosyalarini nasıl acarim? Genişletmek için tıkla... Nosis kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
parakeet dedi: Oncelikle herkese merhaba, Zula oyununun dosyalarindaki GEN dosyalarini acmak ve Blender programina aktarmak istiyorum, GEN dosyalarini nasıl acarim? Genişletmek için tıkla... Nosis kullanabilirsin.