Armannnnsss Kilopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2018 #1 Arkadaşlar az önce bir dosya tarattım ve Gen:Variant.barys.17 diye bir şey algıladı, bu keylogger veya trojan mıdır? Kullanmamda çalıştırmamda sakınca var mıdır acaba? Yorumlarınızı bekliyorum, indirdiğim şey hile. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2018
Arkadaşlar az önce bir dosya tarattım ve Gen:Variant.barys.17 diye bir şey algıladı, bu keylogger veya trojan mıdır? Kullanmamda çalıştırmamda sakınca var mıdır acaba? Yorumlarınızı bekliyorum, indirdiğim şey hile.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.508 Makaleler 35 Çözümler 78 8 Mart 2018 #2 Keylogger diye bir ibaresi yok ama dosyayı incelemeden bir şey diyemeyiz, zararlı olduğu kesin ama. Bu tür hileleri de önermiyoruz.
Keylogger diye bir ibaresi yok ama dosyayı incelemeden bir şey diyemeyiz, zararlı olduğu kesin ama. Bu tür hileleri de önermiyoruz.
B Boztepe Hectopat Katılım 1 Şubat 2013 Mesajlar 296 Çözümler 1 9 Mart 2018 #3 İlgili dosyayı kullanmamalısınız. Antivirüs yazılımlarının çoğu zararlı olarak görüyor.