Gen4 anakart desteği olan 1 TB SSD önerisi

Bütçe
1500

Adım Fatih

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
E-Ticaret
SSD veya HDD modeli
Gigabyte Aorus Gen4
Anakart
Asus TUF B450-PRO Gaming
Selamlar, Kingston A2000 250 GB M.2 SSD kullanıyorum, haliyle alan sıkıntısı çektiğim için 1TB hafızalı yeni bir SSD alacağım, bütçem maksimum 1.500 TL.

İlk sorum, anakartım ASUS TUF B450-PRO Gaming gen4 desteği var mı, ben bir bilgi edinemedim, ikincisi Gigabyte Aorus gen4 bütçem dahilinde ki tek gen4 SSD, alsam çalışacak mı dediğim gibi kartın uyumluluğu var mı bilgim yok, yahut uyumluysa önerir misiniz? Son olarak eğer var ise bütçem dahilinde, "bu ürün işinizi daha iyi görür" gibi bir SSD öneriniz, açığım. Şimdiden teşekkürler, yeni yılınız güzel geçsin

Konunun başlığı, konu yayınlanırken yetkili arkadaş tarafından düzenlendi sanırım Fakat ben anakartımın gen4 desteği var mı onu bilmek ve varsa arkadaşların önerisini almak istiyorum, gen4 anakart destekli bir ssd önerisi talep etmedim, sanırım kendimi ifadede bir sorun oldu

Teşekkürler. Güncel fiyatlar ile bir öneriniz var mı peki Gen3 kategorisinde?

Bu iki modeli önerebilirim. Ancak fiyat olarak Gen4 modellere yakın sayılırlar. Eğer ileride B550 anakarta geçme gibi bir düşüncen varsa Gen4 SSD de alabilirsin. İleriye yatırım olur.

Teşekkürler, sanıyorum ki yine yolumuz Gigabyte Aorus'a çıkıyor Gen3'de bu fiyatlar olunca, dediğiniz gibi ortalama 200tl fazladan verip ileri tarihe yatırım daha mantıklı olacak, fiyatıda fena değil gibi hb'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…