Genarel Mobile E-Tab 4'ü Nasıl Rootlarım?

Evrense!

Hectopat
Makaleler
5
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Bu yeni çıkan bir sorun. Sanırım MEB'in yeni güncellemesiyle geldi. Cihazı artık tek çare rootlayın ve MEB'i silin gitsin. Başka bir çözüm yolu olmayacak anlaşılan.
Nasıl rootlarım yardım eder misiniz?

General Mobile E-Tab 4 Root Rehberi | Technopat Sosyal
Burada var fakat, Google Play Store' den uygulama indirmek gerekiyor. İnternet olmadan nasıl yaparım ? Fabrika ayarlarına dönünce bazılarında İnternet düzelmemiş de. @SypeR

Yanlış Bilgilendirme
APK indirip tablete atabilirsiniz.

Tabii ki. İşin başında cihazın şarjını %20'ye getir. Ardından cihazı bu işlem için ilk olarak tamamen fabrika ayarlarına çevireceğiz. Bunun için de recovery moduna "Güç + Ses Açma/Kısma" tuşlarına basılı tutarak cihazı aç. Ardından güç tuşundan elini çok yoksa cihaz kapanacaktır. Daha sonra "Delete all data/factory reset" seçeneğine gir(güç tuşunu kullanarak) ve altta çıkan onaylama yazısına in(ses kısma tuşunu kullanarak) ve bas(güç tuşunu kullanarak). Bu işlemi 6-7 kez tekrarla.

Tablet sıfırladığında tekrardan kendi kendine recovery menüsüne geri dönecek. Döndüğü zaman başarılı olmuşsun demektir. Şimdi tableti aç. Mobile yazısının altına parmağınla olabildiğince hızlı şekilde arka arkaya bas ve pil kullanımı menüsünü aç. Daha sonra üstteki geri tuşuna basarak ayarlar ana menüsüne geri dön ve USB hata ayıklamayı aç. Daha sonrasını @Recep Baltaş 'ın Mobogenie rehberinde olduğu şekilde ROOT atabilirsin.

APK indirip tablete atabilirsiniz.
Tabletlerin aktivasyonu esnasında APK'yı tablete atmanın bir yolu olmuyor.

@Silinen üye Bu arada eğer bir kere daha aradan uzun zaman geçmeden konu uplamaya çalışırsın gereksiz mesajdan ceza alacaksın, haberin olsun. Az sabretmeyi bil arkadaşım. Hepimizin bir özel hayatı var.

Teşekkürler.
Kusura bakmayınız.
Hafta sonu dediğiniz işlemi yapacağım. Tekrar teşekkürler.

Mobogenie ile tablet Root işlemi gerçekleştirildi. Teşekkürler.
Set DNS kullanıyorum. Öneriniz varsa beklerim.
Android L ve ZenUI yüklemeyi düşünüyorum. Teşekkürler.

xPosed ile "Android L Navigation Bar" modülünü kullanırsan sanal tuşlar L görünümüne sahip olacaktır. Ardından xBlast modülüyle de hemen hemen her türlü kişiselleştirmeyi yapabilirsin.
ZenUI konusunda ise tam stabil olacaktır arayüz. ZenFone 5'in APK'larını çekip kurduğumda bile çok rahat şekilde kullanmıştım. DPI ayarını arayüz kendisi yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…