furkan61_6161 Femtopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #21 Beat yapmak için hangi programlara ve ekipmanlara ihtiyaçlarım var, yardımcı olur musunuz?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.464 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 18 Ocak 2021 #22 furkan61_6161 dedi: Beat yapmak için hangi programlara ve ekipmanlara ihtiyaçlarım var, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Müzik eğitimi almanıza ihtiyaç var.
furkan61_6161 dedi: Beat yapmak için hangi programlara ve ekipmanlara ihtiyaçlarım var, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Müzik eğitimi almanıza ihtiyaç var.
yustalyam Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #23 poweryiğit dedi: Hmm. Zamanla gelişirsiniz. Cefa çekmeden sefa sürülmüyor. Ben 2 yıldır uğraşıyorum. Bir çok arkadaşıma bu konular hakkında tavsiye veriyorum. İsterseniz size de her türlü konuda yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, hala beat yapıyor musunuz?
poweryiğit dedi: Hmm. Zamanla gelişirsiniz. Cefa çekmeden sefa sürülmüyor. Ben 2 yıldır uğraşıyorum. Bir çok arkadaşıma bu konular hakkında tavsiye veriyorum. İsterseniz size de her türlü konuda yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, hala beat yapıyor musunuz?