Genç bir hukuk adayının ülkesine hizmet hayali

Umuyorum ki istediğiniz yerlere gelirsiniz hocam. Yaşınız henüz genç tabii. İleride anlarsınız demek istediklerimi umarım.

Çok kitap oku.
İyi bir savcı, avukat, hakim iyi derece tarih bilmeli; genel kültürü çok iyi olmalı. Sosyalleşmeyi de ihmal etme ders çalışayım derken, sosyal meslekler bu bahsettiğin şeyler.

Çok kitap oku.
İyi bir savcı, avukat, hakim iyi derece tarih bilmeli; genel kültürü çok iyi olmalı. Sosyalleşmeyi de ihmal etme ders çalışayım derken, sosyal meslekler bu bahsettiğin şeyler.
Sabah akşam oturup ders çalışan biri değilim İspanyolca, İngilizce gibi dillere de ilgim var fakat pek önünün açık olduğunu düşünmüyorum dil okumanın. Yorumun nedir?

Sabah akşam oturup ders çalışan biri değilim İspanyolca, İngilizce gibi dillere de ilgim var fakat pek önünün açık olduğunu düşünmüyorum dil okumanın. Yorumun nedir?
Evet, dil bölümlerinin önü pek açık değil.
Avukatlığın da değil bu arada! Ailede avukat yoksa büyük risk hukuk okumak.

Okuyarak bir yere gelinmez diyorlar fakat açıkçası eğitimi tamamlamadığım sürece kendimi eksik hissedeceğimi düşünüyorum ya hukuk ya dil bölümlerinden birini okumayı hedefliyorum fakat sizinde dediğiniz gibi dil bölümlerinin önü açık değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…