Genç girişimci desteği ve Kosgeb hibe desteği nasıl alınır?

Erdem011

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Şirket açmadan önce bir kursu bitiriyordun sonrasında kosgeb geri ödemesiz bir hibe falan veriyordu. O olay neydi acaba tam hatırlayamadım da araştırdım da biraz ama istediğim şeyi bulamadım. Ya da yanlış mı hatırlıyorum?

Hocam böyle bir şey varsa kredi olarak dahil çok çok işime yarar lütfen beni de bilgilendirin eğer cevap veren olursa.

Şirket açmadan vermiyor. Açıyorsun, sonra başvuruyorsun ve o zamana kadar yaptığın masrafları ödüyor, daha sonra vergini falan da ödüyor belli bir süre yani nakit olayı pek yok ve bunları sana faizsiz geç ödemeli kredi olarak veriyorlar. Hibe yapması için über bir şey yapman gerekiyor.

Şu kuruluş desteği için olandan bahsediyordum aslında buldum simdi linkten. Bunda şirketi kurmadan önce kurs falan bitiriyordun bir seyler yapıyordun sanki.

Eki Görüntüle 2356763

Şu kuruluş desteği için olandan bahsediyordum aslında buldum simdi linkten. Bunda kurmadan önce kurs falan bitiriyordun bir seyler yapıyordun sanki.
Kurs hep vardı fakat biz başka şekilde aldık yoksa alması çok çok zor(kredili olandan bahsediyorum). Aracı firmalar var, onlara belirli bir ücret veriyorsun onlar sana krediyi çıkartıyor. Yani böyle şirket kurmadan hibe kredi verme olayları eskide kaldı ve bunu veriyorsa bile dediğim gibi über bir teknoloji yaratman gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…