Genç ininal ile para harcanıyor mu?

Daha fazla  
Arkadaşlar ininal hesabımı velim ile onaylayıp genç ininal yapacağım. Genç ininalli olunca internet alışverişi yapabiliyor muyum?

Genç ininal hesabın bakiye üst limiti 2.750 TL ve aylık bakiye yükleme limiti 2.750 TL’dir.
Genç ininal kullanıcılarımız, uygulama üzerinden ödemelerini gerçekleştirebilir, dijital kodlar satın alabilir ve Havale/EFT ile hesaplarına para yükleyebilirler. İnternet alışverişi yapabilirsiniz.

İninal'ın en son açıklaması aşağıda, Papara gibi inceleme devam ediyor ama farklı olarak belirli limitler dahilinde de işlem yapamıyorsunuz, devlet yeniden izin verene kadar hiçbir işlem yapamazsınız.

İninialde geçici bir durum yok ininal her an gidebilir zaten kullanımsla bir problem var o yüzden başka şeylere yönelmenizi öneririm Tosla Paycell Papara düelirse Papara.

İninialde geçici bir durum yok ininal her an gidebilir zaten kullanımsla bir problem var o yüzden başka şeylere yönelmenizi öneririm Tosla Paycell Papara düelirse Papara.

Eki Görüntüle 2509523
Aktif papara kullanıcısıyım, kapandığından beri tosla kullanıyorum. Açılmasını bekliyorum paparanın

Aktif Papara kullanıcısıyım, kapandığından beri Tosla kullanıyorum. Açılmasını bekliyorum Papara'nın.

Tosla Akbank'ın Tosla'da güzeldir ama en kısıtsız olanı Papara ama şu an Papara'dan işlem yapabilitoruz diye biliyorum sadece başka bankalara para gönderemiyorz alışverişl falan yapılıyor diye biliyorum ama kademeli bloke olduğu için bende açık sizde kapalı olaibilir.

İninialde geçici bir durum yok
Geçici bir durum yok her an kapanabilir diyip sonra da açılması için çalışmalar hızlandırılmıştır açıklamasını paylaşmışsınız hocam. Firmanın açıklamasına göre "geçici" bir durdurma söz konusu. Paylaştığınız duyuruyu kapattığınızda ana sayfada siz de görebilirsiniz. İninal benim babamın firması değil açılıp açılmaması beni ilgilendirmiyor, zaten param da yoktu içeride. Ama içeride parası olan çok fazla insan var. "İninal her an gidebilir" demek de bence doğru değil. Eğer benim bilmediğim resmi bir açıklama varsa paylaşırsanız ben de bilgilenirim. Teşekkürler.

Duyuruda da geçici olduğu özellikle belirtilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…