Genç ininal ile para harcanıyor mu?

İninal şu an kurucuları tarafından yönetilmiyor devletin kontrolünde devamlılık olmadan sabit olarak kaldı ve kapatılabilir dediğim gibi Papara neden kapatmıyolar 23 milyon kullanıcı var ininaldede fazla fakat ikisinin arasındaki durumlar farklı bu bildirimde de ben onun kapndığını dğeil devletin elinde olduğunu söyledim.

Papara da kurucuları tarafından yönetilmiyor. İninal ile aynı şekilde TMSF tarafından kayyum atandı, şu doğru evet Papara belli limitler dahilinde işlemlere devam ediyor ama İninal hiçbir işlem yapamıyor. Ama iki şirket için de benzer bir geçici kısıtlama süreci söz konusu. İleride ne olacağını bilemeyiz -kapanma veya devam gibi- ama ben bu işlere karışmamış insanlar her ne kadar mağdur da olsa bir şekilde -geç bile olsa- paralarını alacağını düşünüyorum.

Merkez Bankası'nın Papara hakkındaki açıklaması:

TMSF'nin hem İninal hem Papara'ya kayyum olarak atandığına dair sitesinde yer alan bilgi:

İninal'in yönetim ofisinde tamamen bir devlet yönetimi var Papara'daki yöneticilerin sadece 14'ü tutuklu gerisi devam ediyor siz haklısınız demek istediğinizi anladım bende tahmini bir yargı yaptım bende mağdurum ama ben Papara'nın daha sağlam ıninal'in daha güçsüz olduğunu düşünüyorum ama inşallah ikisi de eski hale döner bu sistemleri bu hale düşürenlerde en büyük şekilde cezasını alır inşallah.

İnşallah hocam, ben de zaten en kısa zamanda mağduriyetlerin son bulup suçluların da cezasını çekmesini temenni ediyorum. Papara'nın gücü belki de çok yüksek müşteri sayısından kaynaklanıyordur veya yapılan/yapıldığı düşünülen yasadışı işlemler konusunda farklılık vardır bilemiyorum bunlar yoruma açık konular dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…