Öncellikle merhaba, bu anketi yapma sebebim günümüzde özellikle de gençlerde tütün mamulleri kullanımı, tütün mamülleri kullanımında son derece bir artış var. Şahsen ben bu tür tütün mamullerinin kullanımını yanlış ve saçma buluyorum. Özellikle genç yaşta ki bireylerin sokakta veya topluluk içinde tütün mamülleri kullanması hem beni üzüyor hem de beni kahrediyor. Bu ankette hem biraz bilgilenmek, hem de bu kanayan yarayla biraz da olsa ilgilenmek istiyorum. Konuyla ilgili olarak yorumlarınız genel olarak konuya çözüm üretmek ve sorunun kaynağı ile ilgili olursa sevinirim.
Anketin Sorusu: Tütün mamülleri kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi yaş aralığındasınız?
Anket ile ilgili oy limiti: 2 adet oy kullanma hakkınız var. Bir oy tütün mamülleri kullanıp kullanmadığınız ile alakalı bir diğer oy ise yaş aralığınız ile alakalıdır.
Anketin Konu Sorusu: Neden tütün mamülleri kullanmaktasınız? Eğer kullanmıyorsanız kullananlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ve nasıl bu tür zararlı mamüllerin gençler arasında ki kullanımı azaltılabilir ve bu konu hakkında gençlere çözüm olunulabilir?
Anket ile ilgili uyarı: Ankette hangi üyenin oy kullandığı gözükmemektedir. Yaş ile ilgili kısımda veyahut tütün mamülleri kullanıp kullanmadığınız kısımda belirtmek istemiyorum seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
Ayrıca Prof. @DrCuneytYardimci hocamızın bu önemli konu hakkında değerli yorumlarını bekliyorum.