Gençer Gaming 6650XT sistem 13.500TL'ye alınır mı?

Arkadaşlar sizce bu sistem alınır mı? Max 17k'ya çıkabilirim o ayarlarda NVIDIA AMD ekran kartlı sistemler önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin yerinizde olsam 1200 lira ekletip 5600 yapardım işlemciyi. Alınabilir fakat kampanyalı sistemleri bekleyin derim.

Bunu alırsın paranı biriktirip işlemcini 5600 yapıp bir de kule tipi çekersin sana yıllarca yeter. AMD almaktansa DLSS 4 seni çoğu oyunda kurtarır. Eski işlemcin en az 2000 eder en fazla koyacağın 1.5-2K olur o da zamanla tabii ki.

Çok pahalı DLSS 4.0'ın 4000 serisine geliceğini sanmıyorum NVIDIA'nın müşteriyi düşünen politikaları DLSS 4.0'rı RTX 5000 serisine çıkartacaklarını düşünüyorum.
Ayrıca sistem zaten çok pahalı.

DLSS 4 gelmese bile frame generation diye bir gerçek var, YouTuber'lerin yalandan hazırladığı sistemlere bakarak bu sistemin fiyatını yüksek sanıyorsunuz. Kimsenin o kadar vakti olup saçma sapan YouTuber'lerin hazır sistemleri fırsatlarını (!) bekleyeceğini düşünmüyorum.

Dalga mı geçiyorsunuz espri mi yapıyorsunuz ciddi mi konuşuyorsunuz cidden anlamadım.
Frame generation varsa AMD'dede var o sadece geliştirme aşamasında Preview sürücüde kullanabilirsin.

Dalga mı geçiyorsunuz espri mi yapıyorsunuz ciddi mi konuşuyorsunuz cidden anlamadım.
Frame generation varsa AMD'dede var o sadece geliştirme aşamasında Preview sürücüde kullanabilirsin.

Ben AMD'de olmadığını içeren bir bilgi vermedim. Arkadaş 17k bütçesi ile NVIDIA da önerebilirsiniz demiş, ben de önerdim. AMD benim için alınmaz, nedeni ise; 1280x960 çözünürlükte CS2 bile oynayamıyorum o kadar bomboş bir çar, satmaya kalksan satılmaz. Benim önerilerim bu kadar iyi sosyaller.

Parça kalitesi hoşuma gitmedi ama şu devirde o fiyata alınır mı alınır. Bütçene uygun bunuda düşünebilirsin

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim 4060 1080p de 2 3 yıl ultra ayarlarda götürür mü native ayarlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…