Bu firmadan 30 Ağustos da bende bilgisayar almıştım. Eğer çok uyguna bir şey bulmadıysanız önermem. 10-11 gün gibi bir sürede bilgisayarımı kargoya verdiler. Siteden yazdığımda cevaplandı işaretliyorlar ama cevap falan yok ortada. Mail atıyorum, kafalarına göre bazen dönüyorlar. Döndüklerinde de hazır cevap veriyorlar. Google da işletmelerine 1 yıldız verip olan biteni anlattım, daha sonra arayıp ekran kartı elimizde yok, gelmesini bekliyoruz yarın gelince göndereceğiz dediler. Ve gönderdiler, elime de sağlam şekilde ulaştı bunda sorun yok ama bilgisayar elime ulaşana kadar kafayı yedim, o kadar para verdim bir geri dönüş bile alamıyorum doğru düzgün. Yoksa beklemekte sorun yok. Üstelik böyle durumlarda elinde yoksa bir üst modeli falan verilir, benim kart MSI ise ve elinde kalmadıysa, ASUS olanı yollarsın. Siparişi iptal de edemiyorsunuz. Arayıp söylemeniz gerekiyor iade istiyorum diye, ama ulaşılamıyor. Ulaşsanız bile bir çok kişinin dediğine göre 2 hafta civarı sürede para iadesi yapıyorlarmış. Başta dediğim gibi süper ötesi bir fiyat görmediyseniz uzak durmakta fayda var.
Bunu almayı düşünüyordum ama sinerjiden şunu alacağım bu olayları gördüğüm için ne yapayım https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...sinerji&utm_medium=banner&utm_campaign=bannerGençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Tatilleri de ekleyince elinize 15 gün civarı bir sürede ulaşır ve hiçbir şekilde geri dönüş alamazsınız. Karar sizin. Bu arada Gençer'deki sistemin PSU berbat, PK550 ile değiştirin (+600tl).Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bunu almayı düşünüyordum ama sinerjiden şunu alacağım bu olayları gördüğüm için ne yapayım https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...sinerji&utm_medium=banner&utm_campaign=banner
msi mag a550bn yapmayı düşünüyorum.Tatilleri de ekleyince elinize 15 gün civarı bir sürede ulaşır ve hiçbir şekilde geri dönüş alamazsınız. Karar sizin. Bu arada Gençer'deki sistemin PSU berbat, PK550 ile değiştirin (+600tl).
Geri dönüş alamayacağım bir yerse sipariş asla vermem. Sorunlu falan gelir yandımTatilleri de ekleyince elinize 15 gün civarı bir sürede ulaşır ve hiçbir şekilde geri dönüş alamazsınız. Karar sizin. Bu arada Gençer'deki sistemin PSU berbat, PK550 ile değiştirin (+600tl).
MSI MAG A550bn yapmayı düşünüyorum.
Geri dönüş alamayacağım bir yerse sipariş asla vermem. Sorunlu falan gelir yandım.
Merhaba arkadaşlar, bugün size Gençer Gaming ile yaşadığım alışveriş tecrübemi anlatacağım. 09.09.2023 tarihinde sipraiş verdim ve bilgisayarım onaylandıktan sonra hazırlanıyor olarak gözüktü 9 iş günü beklemenin sonunda 21.09.2023'te ürünüm kargoya verilerek elime ulaştı. Ancak Soğutucum AMD Wraith Prism AMD sembolü aşağı bakacak şekilde takılmış ona takılmayıp bilgisayara Windows 10'u kurup oyunları yüklemeye koyuldum. Oyunları Yükledikten sonra oyun girip oynayayım dedim bir de ne göreyim oyunlarda çok fazla takılma oluyor neyse driverden Windows'tan dır dedim düzeltmeye çalıştım olmadı. Ekran kartımı Gençer Gaming aracılığıyla servise gönderdim. Oyunlarda takılma yaptığı sırada Windows mavi ekran da alıyordum, ekran kartını gönderdikten sonra eski ekran kartımı takarak devam ettim. Ancak Windows çökmeleri durmamıştı gençere yazdığımda ise ilk takılan SSD'ler üretimsel sıkıntılıydı gönderin değiştirelim dendi gönderdim ve şu an hala bekliyorum ekran kartını 02.10.2023'te gönderim sağladım. SSD'yi ise 09.10.2023'te. Gençerden ekran kartının size verdiği sorgulama numarası olması lazım onu verir misiniz dediğimde veremiyeceklerini söylediler. Teknik desteğe yazdığımda yazıyor gözüküyor ancak sonra mesajı silip yazmıyor bazen yazacağı tutuyor 1 gün sonra yazıyor. Yani işin lafı kısaca ucuz etin yahnisi yavan olur. Ben yanlışlık ettim aldım siz siz olsun fazla verin düzgün destek alabileceğiniz sitelerden alın.
Bende gelmez herhalde sorunlu diye sipraiş vermiştim hocam korktuğum başıma geldi uğraşıyorum şuan.msi mag a550bn yapmayı düşünüyorum.
Geri dönüş alamayacağım bir yerse sipariş asla vermem. Sorunlu falan gelir yandım
güncelleme- Benim ekran kartını gençer kaç gündür kargoya verememişler yapılan görüşmeyi yayınlasam dolandırıcıyla müşteri konuşması gibi ama işim hallolsun yayınlıycam. Gönderdik serviste dendi daha sonra servis arıza kodunu isteyince yolda kart dendi takip kodunu isteyince kargo transferde kargo takip numarası yok kotaya takılmış vs dendi tam yalan dolan.Merhaba arkadaşlar, bugün size Gençer Gaming ile yaşadığım alışveriş tecrübemi anlatacağım. 09.09.2023 tarihinde sipraiş verdim ve bilgisayarım onaylandıktan sonra hazırlanıyor olarak gözüktü 9 iş günü beklemenin sonunda 21.09.2023'te ürünüm kargoya verilerek elime ulaştı. Ancak Soğutucum AMD Wraith Prism AMD sembolü aşağı bakacak şekilde takılmış ona takılmayıp bilgisayara Windows 10'u kurup oyunları yüklemeye koyuldum. Oyunları Yükledikten sonra oyun girip oynayayım dedim bir de ne göreyim oyunlarda çok fazla takılma oluyor neyse driverden Windows'tan dır dedim düzeltmeye çalıştım olmadı. Ekran kartımı Gençer Gaming aracılığıyla servise gönderdim. Oyunlarda takılma yaptığı sırada Windows mavi ekran da alıyordum, ekran kartını gönderdikten sonra eski ekran kartımı takarak devam ettim. Ancak Windows çökmeleri durmamıştı gençere yazdığımda ise ilk takılan SSD'ler üretimsel sıkıntılıydı gönderin değiştirelim dendi gönderdim ve şu an hala bekliyorum ekran kartını 02.10.2023'te gönderim sağladım. SSD'yi ise 09.10.2023'te. Gençerden ekran kartının size verdiği sorgulama numarası olması lazım onu verir misiniz dediğimde veremiyeceklerini söylediler. Teknik desteğe yazdığımda yazıyor gözüküyor ancak sonra mesajı silip yazmıyor bazen yazacağı tutuyor 1 gün sonra yazıyor. Yani işin lafı kısaca ucuz etin yahnisi yavan olur. Ben yanlışlık ettim aldım siz siz olsun fazla verin düzgün destek alabileceğiniz sitelerden alın.
Bende de aynısı olmuştu hocam pazartesi günü aradım servisten bize ulaştı akşam kargoya veririz dediler akşam desteğe yazdığımda kota doldu yarın kargoya vereceğiz dediler bir sonraki gün yine aradım o gün kargoya verildi. Arayıp kartınıza sahip çıkmanız lazım ben çok fazla aradım destekte ki arkadaşın numarası bile var bende artıkgüncelleme- Benim ekran kartını gençer kaç gündür kargoya verememişler yapılan görüşmeyi yayınlasam dolandırıcıyla müşteri konuşması gibi ama işim hallolsun yayınlıycam. Gönderdik serviste dendi daha sonra servis arıza kodunu isteyince yolda kart dendi takip kodunu isteyince kargo transferde kargo takip numarası yok kotaya takılmış vs dendi tam yalan dolan.
hocam arıyom teknik destek çıkmıyo ki ya satış temsilcisine yada muhasebeye bağlanıyor.Bende de aynısı olmuştu hocam pazartesi günü aradım servisten bize ulaştı akşam kargoya veririz dediler akşam desteğe yazdığımda kota doldu yarın kargoya vereceğiz dediler bir sonraki gün yine aradım o gün kargoya verildi. Arayıp kartınıza sahip çıkmanız lazım ben çok fazla aradım destekte ki arkadaşın numarası bile var bende artık