Gençer Gaming DA-C5 alınır mı?

Eyüphan KAYA

Hectopat
Yer
İstanbul-Sarıyer
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştirici
Merhaba.
Sistem Linki bu sistem alınır mı? PSU Deep cool yapılacak. Daha uygun öneriniz var mı? Bütçe maksimum 13K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. Alınır diyen de bir şey bilmiyordur.

Alınırı ben PSU'yu değiştireceğim, DeepCool alacağım dediği için alınır dedim. Yoksa zaten alınmaz. Kendim de aynı işlemciyi ASUS A520M-K da kullanıyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım.

Evet zaten PSU'yu Deep cool yapacaktım. Kasayı da o kadar önemsemedim attığınız sistemi de gördüm parça kalitesi gayet iyi. Bir arkadaşıma alacağız. Maksimum 13K bütçesi var o yüzden bir alternatif olur mu dedim ASRock'tan emin olamayarak. 600 TL içinde kısmaya gerek yok biraz zorlayacak artık

Bence de bu devirde 13.3K veriliyorsa 700 lira da verilir yani. Hem B450 anakart almış olacak hem de daha kaliteli kasa ve PSU'ya sahip olmuş olacak.

Donanım Arşivi gerçekten F/P sistemler çıkartıyor ama ürün stoku bittikten sonra böyle abuk sabuk Everest ürünlerini iteliyorlar, çıkıp da bunu koymayın dememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…