Gençer Gaming DA-C5 sistemde ekran kartı çalışmıyor

mehmetm001

Centipat
Anakart PC'ye montajli olarak geldiyse anakart PCI-E slotunu bozmus olabilir. Sonuc olarak anakrtinizin soketi bozuk.

Anakart dandik degil kasa ve PSU dandik hocam. Anakart sifirsa ekran kartinin oturmamasi gibi bir şey de mumkun degil, fotograf atin yardimci olalim
Anakrti zaten takmayi basarmislar calismamis. Soket bozuk.

Hocam anakart sisteme monte geldi ekran kartı da kutusunun içinde ekran kartı anakart'a ilk başta tam oturmadı sonra anakartı söktük taktık ekran kartını ama yine çalışmadı güç kablosu felan eksiksiz taktik acaba ekran kartı mi bozuk dedik benim PC ye taktık kartı sorunsuz çalıştı geriye 2 problem kaldı ya anakart ya PSU dan gelen güç kablosu ya da PSU bozuk ayrıca USB felan da çalışmıyor hiç bir slotunda

Anakart çok kalitesiz değil, fiyatına göre. Sorun varsa iade edin yada değişim isteyin.
İade almıyorlar disbirator firma ile görüşmemizi istiyorlar yani iş sarpa sarıyor oda artık 30gunde mi 60 günde mi çözer işi bilemem adam sıfır PC aldı bu tarz sorun olursa Gencer Gaming kendisi ilgilenmesi lazım bizzat ayrıca sistemi test edip göndermeleri gerekir bu Gencer hiç sevmem zaten daha önce PC aldım 2 saat sonra siparişi iptal etmek istedim işi yokuşa sürüp binbir türlü şeyle uğraşmıştım.simdi sen sıfır PC alsan anakart veya ekran kartı bozuk çıksa ne yaparsın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı