Gençer Gaming deneyimim

Yaptığınız eklemeler nedir?
Pc bileşenlerini tam olarak yazar mısınız? Bilgisayarı kurduktan sonra driver, chipset güncellemelerini yaptınız mı? Sisteminiz DDR5 olduğu için bios update var mı bakabilirsiniz. O sistemin standart hali bile attığınız ss lere düşecek parçalar değil.

ASRock BIOS'unu güncellemeye denedim ama saçma sapan bir iş yapmış ASRock firması güncellemeyi işlemcinize göre yapabiliyorsunuz benim işlemcime göre düşük BIOS Update yapabiliyorum

KASA /- VENTO VG10F Mid Tower 650W 80+ Bronze, Temperli Cam RGB ATX GAMING KASA

SSD /- AGI 512GB NVMe M.2 SSD 3500MB Okuma / 3100MB Yazma

EKRAN KARTI /- Sapphire PULSE AMD RX 6700 XT 11306-02-20G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı

RAM /- Team T-Force Vulcan Black 16GB (2x8GB) 5600Mhz CL40 DDR5 Gaming Ram

ANAKART /- ASRock A620M-HDV/M.2 6400mhz(OC) M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart

İŞLEMCİ /- AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci

Bahsettiğiniz işlemciye göre BİOS olayını ilk defa duydum. Anakart BİOS sürümü eski ise kademeli olarak yükseltin, bazı anakartlar direk yüksektirken sorun çıkarıyor.

BİOS güncelledikten sonra da bileşenleri bir teste sokun. Ekran Kartı için Furmark, diğer bileşenler için AİDA 64 kullanabilirsiniz. Ekstra Ram testi için de Testmem 5 veya Memtest 86 kullanabilirsiniz. Bu işlemleri yaparken sıcaklık değerlerini de izleyin, sistem normalin üzerinde ısınıyorsa bileşenleri kısıtlayacaktır.

Selam kardeş durumuna çok üzüldüm geçmiş olsun bende Gençer Gaming'ten soğutucu alacaktım senin konunu görünce biraz korktum açıkçası.

Birader niye çöpe atıyon 14gün koşulsuz iade hakkın var.

Arkadaş hava civarı seviyor parası çok galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…