GTX-POWER/AMD RYZEN 5 1600 PRO/GAINWARD GEFORCE GTX 1650/8GB DDR4 CL16/512GB NVME M2 SSD Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin! Profesyonel Oyuncu Ekipmanları burada!
Alışveriş yapmasam bile haftaya mağazalarını gezmeyi planlıyorum. Ayrıca Technopat Sosyal'de de bir hesap açmaları güven sağlaması açısından önemli olabilir. Bu fikrimi de paylaşacağım.
Şu anlık haklarında "dolandırıcı" ibaresi bulunmuyor. Farklı satış kanallarında da ilanları mevcut.
Hayır güvenli değil Şikayetvar'a falan bakarsanız gaming.gen.tr diye bir site var onu karıştırmayın. Bu site güvensiz, fiyatlara bakarsanız hepsi 99 ile bitiyor buradan belli dolandırıcı oldukları.
dandık derken ? fiyatlar her sıtede degıskenlık gosterebılır. onemlı olan senın alacagın urun pıyasaya gore uygun fıyatlı mı. ben corsair ll120 3 lü seti 700 küsüre aldım. piyasada 1000 den asagı yok. orjınal faturalı urun bugun geldı. tam sorununuzu anlayamadım
dandık derken ? fiyatlar her sıtede degıskenlık gosterebılır. onemlı olan senın alacagın urun pıyasaya gore uygun fıyatlı mı. ben corsair ll120 3 lü seti 700 küsüre aldım. piyasada 1000 den asagı yok. orjınal faturalı urun bugun geldı. tam sorununuzu anlayamadım
Hayır güvenli değil Şikayetvar'a falan bakarsanız gaming.gen.tr diye bir site var onu karıştırmayın bu site güvensiz fiyatlara bakarsanız hepsi 99 ile bitiyor buradan belli dolandırıcı oldukları.