Gençer Gaming güvenilir mi?

Buyurun bu da kanıtı. 2 ürün de 2-3 gun ıcerısınde tarafıma teslım edıldı. Faturaları vs de gonderılmıstı. Bir eticaret fırmasından daha ne beklıyorsunuz anlamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-10-03 005125.png
    59,7 KB · Görüntüleme: 1.759
  • Ekran görüntüsü 2021-10-03 005106.png
    59,2 KB · Görüntüleme: 1.726
Son düzenleme:
Pek dikkate almayın. Şikayet var'ı adres göstererek bir şeyler dedi ama Gençer Gaming'in bir kaydı dahi yok. Ayrıca N11 ve Trendyol kanalları da bulunuyor.

Aslında bende yeni fark ettim kayıtları olduklarını biraz araştırdıktan sonra güvenli olduğunu fark ettim attığım iftira için özür dilerim.

çok garip insanlar var su ınternet dunyasında. gerçekten anlayamıyorum. dostum bır urun alacaksan ararsın fırmayı sorarsın. ben whatsapptan gencergamingt e yazıyorum sagolsunlar cevaplıyorlar. urun detayı, fiyatı vs herhangı bır konuda cevap alacagına emınım. ha cok hızlı donus yapmıyorlar o aklında bulunsun

Dosya Ekleri

• asdasdasdasdasd.png
    546,2 KB · Görüntüleme: 1.744
@naberinnaberi
Bu konuda da siteyi övmüşsünüz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok gömdüm biraz hatalı yazmışım aşağıdaki yoruma bakarsan gömdüğümü görebilirsin.

Açıkçası konuyu SS alıp. Bu firmaya yollamak istiyorum. Senin gibi bilgisiz suçlama meraklısı arkadaşların cezaya ihtiyaçları var. Bu firma güzel bir dava ile senden çok güzel tazminat alır.

Açıkçası konuyu SS alıp. Bu firmaya yollamak istiyorum. Senin gibi bilgisiz suçlama meraklısı arkadaşların cezaya ihtiyaçları var. Bu firma güzel bir dava ile senden çok güzel tazminat alır.
Firmadan özür dilemek istiyorum.
Ya dava falan değilde cidden suçluluk duydum mailde attım özür diledim.
Koskoca firma kuruyorsun. Bitane kendini bilmez seni hiç tanımadan dolandırıcı yaftası yapıştırıyor.
Siteyi ilk gördüğümde cidden kendi siteleri dışında bir şey görmemiştim arama motorlaında falanda arattım şimdi biraz daha bakınca hesaplarını buldum ve güvenli olduğunu anladım.
Ve akılsızca davrandığımın farkındayım evet.
Site sahibindende aşırı derecede özür dilerim dava için değil yanlış anlaşılmasın cidden site sahibinin yerine koyunca kendime birinin siteye rastgele dolandırıcı demesi insanı hem sinirlendiriyor hem üzüyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…