Gençer Gaming güvenilir mi?

Yaşadığım sorunla alakalı tekrar bir güncelleme paylaşmak isterim. Sorunun ekran kartında olduğu tespit edildi ve sıfırıyla değişim yapılıp tekrar yollandı. Tüm bu süreçte Gencer Gaming firmasında çalışan Recep Bey'e birebir ilgilendiği için ayrıca çok teşekkür ediyorum. Recep Bey benim firmaya olan güvenimi tekrar sağladı. Acaba sıfır ürünler gönderilmiyor mu diye bir şüphem vardı. Bu süre zarfında 0 ürün kutusu açılırken dahi fotoğraflarını ve videolarını benimle paylaştı. Kendisinin ilgisinden firma çalışanı değil de firma sahibi olabileceğine dair şüphelerim var Ek olarak firma aşağıda yazdıklarımı ''yapıcı eleştiri'' olarak algılarsa sevinirim.

- Kendileriyle aynı işi yapan diğer firmalar kargo sürelerini gencer gaming'e göre çok daha kısa tutmaktadır. 7-10 iş günü bana çok makul bir rakam olarak gelmiyor.
- Kesinlikle müşteri hizmetlerini geliştirmelerini tavsiye ediyorum. Bu onlara sınıf atlatacak bir durum. Müşteri hizmetleri maalesef bu kurumu amatör gösteriyor. Tabi ki herkesi mutlu etmek mümkün değildir ama daha profesyonel adımlar atmanız temennimdir.

Tüm durum özetiyle ve doğrusuyla budur.

Nihayet , sorununuzun çözüldüğüne sevindim , firma alış-veriş listeme tekrar alındı.

İlginiz için size de ayriyeten teşekkür ederim.
Rica ederim. Biz birbirimizin arkasında duracağız ki firmalar kendilerini dağıtmasınlar, bir nevi onlara da iyilik yapıyoruz, parayı verenler olarak haksızlığa uğradık mı yazıp paylaşacağız , emin olun cevap yazmayan nice forum sakini de bu paylaşımları ihtiyaçları ölçüsünde takip ediyor, esenlikler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…