R reysYUSUF Femtopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #1 Sizce Gençer Gaming güvenilir mi?
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #2 Evet, anakart aldim.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 21 Haziran 2023 #3 Evet hocam, hazır sistem aldım sorunsuz getirdiler.
Sekolargg Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 822 Çözümler 3 11 Ağustos 2023 #4 Reavenn dedi: Evet hocam, hazır sistem aldım sorunsuz getirdiler. Genişletmek için tıkla... Ortalama ne kadar sürede geldi acaba.
Reavenn dedi: Evet hocam, hazır sistem aldım sorunsuz getirdiler. Genişletmek için tıkla... Ortalama ne kadar sürede geldi acaba.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 11 Ağustos 2023 #5 Sekolargg dedi: Ortalama ne kadar sürede geldi acaba. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam 4 günde geldi hocam.
Sekolargg dedi: Ortalama ne kadar sürede geldi acaba. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam 4 günde geldi hocam.
Sekolargg Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 822 Çözümler 3 11 Ağustos 2023 #6 Reavenn dedi: Yanlış hatırlamıyorsam 4 günde geldi hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun 6 gündür kargoya verilmedi bende mi sıkıntı var diye düşünmüştüm.
Reavenn dedi: Yanlış hatırlamıyorsam 4 günde geldi hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun 6 gündür kargoya verilmedi bende mi sıkıntı var diye düşünmüştüm.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 11 Ağustos 2023 #7 Sekolargg dedi: Anladım hocam sağ olun 6 gündür kargoya verilmedi bende mi sıkıntı var diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi toplama, test aşamaları falan derken hazırlanması uzun sürüyor. Pazartesi günü muhtemelen kargoya çıkar.
Sekolargg dedi: Anladım hocam sağ olun 6 gündür kargoya verilmedi bende mi sıkıntı var diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi toplama, test aşamaları falan derken hazırlanması uzun sürüyor. Pazartesi günü muhtemelen kargoya çıkar.
Sekolargg Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 822 Çözümler 3 11 Ağustos 2023 #8 Reavenn dedi: Hocam sistemi toplama, test aşamaları falan derken hazırlanması uzun sürüyor. Pazartesi günü muhtemelen kargoya çıkar. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam ilginiz için teşekkür ederim.
Reavenn dedi: Hocam sistemi toplama, test aşamaları falan derken hazırlanması uzun sürüyor. Pazartesi günü muhtemelen kargoya çıkar. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam ilginiz için teşekkür ederim.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 11 Ağustos 2023 #9 Sekolargg dedi: Umarım hocam ilginiz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, güle güle kullanın.
Sekolargg dedi: Umarım hocam ilginiz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, güle güle kullanın.