Pedicule Zeptopat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 Merhaba, Technopat üyeleri, Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları buradan bir sistem alacağım ama ailesel ve kendi açımdan güven sorunlarım var. Bu yüzden burada sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Ona göre sistemi alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2023
Merhaba, Technopat üyeleri, Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları buradan bir sistem alacağım ama ailesel ve kendi açımdan güven sorunlarım var. Bu yüzden burada sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Ona göre sistemi alacağım.
Georgy Zhukov Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 967 Çözümler 1 Yer İzmir 23 Haziran 2023 #2 Evet güvenilir hangi sistemi alacaksın.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 23 Haziran 2023 #3 Kendim bir alışverişte bulunmadım ancak aşağıdaki konuya bakabilirsiniz. Gencer Gaming güvenilir mi? Arkadaşlar oradan sistem alacağım da güvenemiyorum. Daha önce alışveriş yapan oldu mu acaba? www.technopat.net
Kendim bir alışverişte bulunmadım ancak aşağıdaki konuya bakabilirsiniz. Gencer Gaming güvenilir mi? Arkadaşlar oradan sistem alacağım da güvenemiyorum. Daha önce alışveriş yapan oldu mu acaba? www.technopat.net