Gençer Gaming güvenilir mi?

burakbcr

Decapat
Daha fazla  
Gençer Gaming internet sitesinde hazır sistem alacağımda sizce güvenilir mi ve bior sürücüler hepsi güncel mi geliyor?
@Reavenn siz almışsınız galiba nasıl bir şekilde geldi her şey güncel miydi yoksa benim yüklemem mi gerek?

Klavye almıştım hiçbir sorun çıkmadı ancak sistem satışında nasıllar hiçbir fikrim yok.

Güvenilir site gönderiyorlar ama sonrasında destek bekleme. Bende Asus A320M anakart almıştım. RAM slotu bozulmuştu garantiye gönderdim. Yaklaşık 25 gün geçmişti ve hiç haber falan vermediler hep Asus'tan haber bekliyoruz dediler (20 gün'de halletmeleri gerekiyordu) Şikayetvar'dan şikayet ettim ve 1 sonra ki gün değişim yapılacaktır yazdılar. Şikayet etmesem Asus'tan haber bekliyoruz diye yemliyorlar beni. Sonrasıda muadil diye Colorful A320 gönderdiler. İstemediğimi, ya Asus ya da üstüne para ekleyeyim düzgün marka gönderdin dedim kabul etmediler Colorful'u mecburen bana verdiler. Anakarttan da memnun kalmadım başkasına sattım yani bilginiz olsun.

Hocam kusura bakmayın biraz geç gördüm. Ben hizmetten memnun kaldım. Bütün kutular vs. her şeyi tam geldi. BIOS uptade yapılmıştı fakat diğer driverları ben indirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…