bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.939 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 3 Temmuz 2023 #11 notmythier dedi: Emin ol 2 haftadır aramadığım yer yok. Profilimdeki dünkü ve bugünkü konuya bakabilirsin en mantıklısı bu sistem geldi, daha iyisini bulup haber verirsen çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... 19'a bu var belki daha iyisi de vardır öylesine baktım; https://www.gaming.gen.tr/urun/2086...-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/
notmythier dedi: Emin ol 2 haftadır aramadığım yer yok. Profilimdeki dünkü ve bugünkü konuya bakabilirsin en mantıklısı bu sistem geldi, daha iyisini bulup haber verirsen çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... 19'a bu var belki daha iyisi de vardır öylesine baktım; https://www.gaming.gen.tr/urun/2086...-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/
notmythier Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 468 3 Temmuz 2023 #12 LynxC dedi: Ben 1 aydır araştırıyorum 50 tane stoklu indirimli sistemler harici bu fiyat civarında sistem bulamadım bunun da stoku bitmeden aldım. Genişletmek için tıkla... Belirttiğim sistem değil mi? Nasıldı dostum performans açısından?
LynxC dedi: Ben 1 aydır araştırıyorum 50 tane stoklu indirimli sistemler harici bu fiyat civarında sistem bulamadım bunun da stoku bitmeden aldım. Genişletmek için tıkla... Belirttiğim sistem değil mi? Nasıldı dostum performans açısından?
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 3 Temmuz 2023 #13 notmythier dedi: Belirttiğim sistem değil mi? Nasıldı dostum performans açısından? Genişletmek için tıkla... Daha gelmedi ki hocam kargoya veremediler hala bayramdan önce verdim şiparişi hala hazırlanıyor.
notmythier dedi: Belirttiğim sistem değil mi? Nasıldı dostum performans açısından? Genişletmek için tıkla... Daha gelmedi ki hocam kargoya veremediler hala bayramdan önce verdim şiparişi hala hazırlanıyor.
notmythier Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 468 4 Temmuz 2023 #14 LynxC dedi: Daha gelmedi ki hocam kargoya veremediler hala bayramdan önce verdim şiparişi hala hazırlanıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım gelince bir haber etsene bana şu an indirimde sanırım sistem bende yarın bir gün alırım sistemi.
LynxC dedi: Daha gelmedi ki hocam kargoya veremediler hala bayramdan önce verdim şiparişi hala hazırlanıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım gelince bir haber etsene bana şu an indirimde sanırım sistem bende yarın bir gün alırım sistemi.