F Furkancglan Centipat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Herkese merhaba, Gençer Gaming'ten 13 bin liraya Vulcano adlı sistemi sipariş ettim 12 gündür bekliyorum. Bugün aramak istedim aktif yetkili yoktur deyip çağrıdan düşüyorum. Sizce dolandırılmış mıyımdır yoksa Gençer sistemimi gönderir mi? Korkmaya başladım.
Herkese merhaba, Gençer Gaming'ten 13 bin liraya Vulcano adlı sistemi sipariş ettim 12 gündür bekliyorum. Bugün aramak istedim aktif yetkili yoktur deyip çağrıdan düşüyorum. Sizce dolandırılmış mıyımdır yoksa Gençer sistemimi gönderir mi? Korkmaya başladım.
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 54 14 Ağustos 2023 #2 Dolandırcı değiller sadece yavaş çalışıyorlar, sisteminiz ulaşır merak etmeyin.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 14 Ağustos 2023 #3 Eğer siparişlerim bölümünde gözüküyorsa siparişiniz sıkıntı yoktur hazır sistemler geç geliyor diye biliyorum zaten ayrıca mail atmayı da deneyebilirisniz Gençer Gaming güvenilirdir.
Eğer siparişlerim bölümünde gözüküyorsa siparişiniz sıkıntı yoktur hazır sistemler geç geliyor diye biliyorum zaten ayrıca mail atmayı da deneyebilirisniz Gençer Gaming güvenilirdir.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.219 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 14 Ağustos 2023 #4 Furkancglan dedi: Herkese merhaba, Gençer Gaming'ten 13 bin liraya Vulcano adlı sistemi sipariş ettim 12 gündür bekliyorum. Bugün aramak istedim aktif yetkili yoktur deyip çağrıdan düşüyorum. Sizce dolandırılmış mıyımdır yoksa Gençer sistemimi gönderir mi? Korkmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Sistemi gönderir, dolandırıcı değiller. Gençer gaming/sinerji/gaminggen vs güvenilirdir.
Furkancglan dedi: Herkese merhaba, Gençer Gaming'ten 13 bin liraya Vulcano adlı sistemi sipariş ettim 12 gündür bekliyorum. Bugün aramak istedim aktif yetkili yoktur deyip çağrıdan düşüyorum. Sizce dolandırılmış mıyımdır yoksa Gençer sistemimi gönderir mi? Korkmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Sistemi gönderir, dolandırıcı değiller. Gençer gaming/sinerji/gaminggen vs güvenilirdir.
Erdem Productions Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #5 Furkancglan dedi: Herkese merhaba, Gençer Gaming'ten 13 bin liraya vulcano adlı sistemi sipariş ettim 12 gündür bekliyorum. Bugün aramak istedim aktif yetkili yoktur deyip çağrıdan düşüyorum. Sizce dolandırılmış mıyımdır yoksa gençer sistemimi gönderir mi? Korkmaya başladım. Genişletmek için tıkla... SSD aldım bence güvenilir.
Furkancglan dedi: Herkese merhaba, Gençer Gaming'ten 13 bin liraya vulcano adlı sistemi sipariş ettim 12 gündür bekliyorum. Bugün aramak istedim aktif yetkili yoktur deyip çağrıdan düşüyorum. Sizce dolandırılmış mıyımdır yoksa gençer sistemimi gönderir mi? Korkmaya başladım. Genişletmek için tıkla... SSD aldım bence güvenilir.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.981 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 14 Ağustos 2023 #6 Kız arkadaşıma gaming kulaklık almıştık 4 günde geldi. Firma olarak sorun yok sadece çalışan sayısı çok az ve iletişim sistemleri zayıf
Kız arkadaşıma gaming kulaklık almıştık 4 günde geldi. Firma olarak sorun yok sadece çalışan sayısı çok az ve iletişim sistemleri zayıf
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Ağustos 2023 #7 Furkancglan dedi: Herkese merhaba, Gençer Gaming'ten 13 bin liraya vulcano adlı sistemi sipariş ettim 12 gündür bekliyorum. Bugün aramak istedim aktif yetkili yoktur deyip çağrıdan düşüyorum. Sizce dolandırılmış mıyımdır yoksa gençer sistemimi gönderir mi? Korkmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Yavaş olduklarını duymuştum o fiyata güzel sistem.
Furkancglan dedi: Herkese merhaba, Gençer Gaming'ten 13 bin liraya vulcano adlı sistemi sipariş ettim 12 gündür bekliyorum. Bugün aramak istedim aktif yetkili yoktur deyip çağrıdan düşüyorum. Sizce dolandırılmış mıyımdır yoksa gençer sistemimi gönderir mi? Korkmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Yavaş olduklarını duymuştum o fiyata güzel sistem.