Smuts Yoctopat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Gençer Gaming'den hazır sistem almak istiyorum. Kargolamada sistemde vb. herhangi bir seyde sorun cikabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2023
Gençer Gaming'den hazır sistem almak istiyorum. Kargolamada sistemde vb. herhangi bir seyde sorun cikabilir mi?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.322 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #2 Kargoyu geç gönderebilirler fakat güvenilir sorun çıkmaz.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.918 Çözümler 31 5 Eylül 2023 #3 Smuts dedi: Gençer Gaming'den hazır sistem almak istiyorum. Kargolamada sistemde vb. herhangi bir seyde sorun cikabilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Yalova'da yaşıyorum şubesi bizim eve yakın. Daha dün önünden geçtim.
Smuts dedi: Gençer Gaming'den hazır sistem almak istiyorum. Kargolamada sistemde vb. herhangi bir seyde sorun cikabilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Yalova'da yaşıyorum şubesi bizim eve yakın. Daha dün önünden geçtim.
CİNGÖZ_RECAİ Hectopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 1.258 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 5600x Anakart: Gigabyte B550M DS3H GPU: Gigabyte RTX 3060 8 GB Ram: XPG GAMMIX D30 2x8 GB 3200 MHz M.2 Nvme SSD: Crucial P3 1 TB Kasa/PSU: XIGMATEK Lamiya Mesh/Odin 750 W 80 Plus Klavye: SteelSeries Apex 3 Mouse: Logitech G203 Lightsync Monitör: ViewSonic Omni VX2719 27'' Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2023 #4 Gençer Gaming, İtopya, Sinerji, Tebilon... Hepsi güvenli.
Smuts Yoctopat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #5 kopkeliekmek dedi: Güvenilir. Yalova'da yaşıyorum şubesi bizim eve yakın. Daha dün önünden geçtim. Genişletmek için tıkla... manisada yaşıyorum tahmini kaç güne ulaşacaktır
kopkeliekmek dedi: Güvenilir. Yalova'da yaşıyorum şubesi bizim eve yakın. Daha dün önünden geçtim. Genişletmek için tıkla... manisada yaşıyorum tahmini kaç güne ulaşacaktır
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.322 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #6 Smuts dedi: manisada yaşıyorum tahmini kaç güne ulaşacaktır Genişletmek için tıkla... 14 gün içinde herhangi bir zamanda ulaşır gibi stok durumuna bağlı olarak.
Smuts dedi: manisada yaşıyorum tahmini kaç güne ulaşacaktır Genişletmek için tıkla... 14 gün içinde herhangi bir zamanda ulaşır gibi stok durumuna bağlı olarak.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.918 Çözümler 31 5 Eylül 2023 #7 Smuts dedi: manisada yaşıyorum tahmini kaç güne ulaşacaktır Genişletmek için tıkla... Eğer hazır sistem alıyorsan en az 1 hafta. Sistemi topluyorlar ve öyle kargolıyorlar. 1.5 haftayı da bulabilir.
Smuts dedi: manisada yaşıyorum tahmini kaç güne ulaşacaktır Genişletmek için tıkla... Eğer hazır sistem alıyorsan en az 1 hafta. Sistemi topluyorlar ve öyle kargolıyorlar. 1.5 haftayı da bulabilir.