E Emre0734 Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Gençer Gaming'den PSU aldım. Sipariş bölümündeki takip numarasını Aras Kargo'ya girdiğimde hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Gençer Gaming'den PSU aldım. Sipariş bölümündeki takip numarasını Aras Kargo'ya girdiğimde hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.455 Çözümler 6 22 Ağustos 2023 #2 Gençer Gaming ile iletişime geçerek?
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #3 En iyi çözüm müşteri hizmetlerini aramak.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.252 Çözümler 56 22 Ağustos 2023 #4 Nasıl bir hata?
5 560710 Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 501 Çözümler 3 22 Ağustos 2023 #5 Emre0734 dedi: Gençer Gaming'den PSU aldım. Sipariş bölümündeki takip numarasını Aras Kargo'ya girdiğimde hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çok bayat olacak ama kargonuz yola çıktı mı?
Emre0734 dedi: Gençer Gaming'den PSU aldım. Sipariş bölümündeki takip numarasını Aras Kargo'ya girdiğimde hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çok bayat olacak ama kargonuz yola çıktı mı?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #6 Sistemlerine düşmemiştir belki. Ne zaman aldınız?
X XpertTR Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 634 Çözümler 8 Yer Hatay 22 Ağustos 2023 #7 Hocam desteğe yazın size doğru kodu verirler bende de aynısı olmuştu anakartı alırken desteğe yazdım takip kodunu verdiler.
Hocam desteğe yazın size doğru kodu verirler bende de aynısı olmuştu anakartı alırken desteğe yazdım takip kodunu verdiler.
E Emre0734 Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #8 AnotherJourney dedi: Nasıl bir hata? Genişletmek için tıkla... Böyle bir kargo bulunmamaktadır. 560710 dedi: Çok bayat olacak ama kargonuz yola çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Sitede kargolandığı yazıyor hocam, yola çıkıp çıkmadığını bilmiyorum. Aeronight dedi: Sistemlerine düşmemiştir belki. Ne zaman aldınız? Genişletmek için tıkla... Pazartesi akşam aldım, salı saat 17.30 civarlarında kargolandı. XpertTR dedi: Hocam desteğe yazın size doğru kodu verirler bende de aynısı olmuştu anakartı alırken desteğe yazdım takip kodunu verdiler. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim. Müşteri hizmetleriyle görüşerek doğru kodu aldım, teşekkür ederim. Son düzenleme: 24 Ağustos 2023
AnotherJourney dedi: Nasıl bir hata? Genişletmek için tıkla... Böyle bir kargo bulunmamaktadır. 560710 dedi: Çok bayat olacak ama kargonuz yola çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Sitede kargolandığı yazıyor hocam, yola çıkıp çıkmadığını bilmiyorum. Aeronight dedi: Sistemlerine düşmemiştir belki. Ne zaman aldınız? Genişletmek için tıkla... Pazartesi akşam aldım, salı saat 17.30 civarlarında kargolandı. XpertTR dedi: Hocam desteğe yazın size doğru kodu verirler bende de aynısı olmuştu anakartı alırken desteğe yazdım takip kodunu verdiler. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim. Müşteri hizmetleriyle görüşerek doğru kodu aldım, teşekkür ederim.