A attackhan Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #11 Abdullah7 dedi: p psu degismissinizdir umarım. Genişletmek için tıkla... PSU yu ne yapması gerekiyor ki? Ben de almayı düşünüyorum o yüzden soruyorum çok anladığım konular değil
Abdullah7 dedi: p psu degismissinizdir umarım. Genişletmek için tıkla... PSU yu ne yapması gerekiyor ki? Ben de almayı düşünüyorum o yüzden soruyorum çok anladığım konular değil
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 31 Mart 2023 #12 attackhan dedi: PSU yu ne yapması gerekiyor ki? Ben de almayı düşünüyorum o yüzden soruyorum çok anladığım konular değil Genişletmek için tıkla... FSP yapmanız lazım. DeepCool hakkında pek fikrim yok. GamePower PSU ile değmez.
attackhan dedi: PSU yu ne yapması gerekiyor ki? Ben de almayı düşünüyorum o yüzden soruyorum çok anladığım konular değil Genişletmek için tıkla... FSP yapmanız lazım. DeepCool hakkında pek fikrim yok. GamePower PSU ile değmez.