E Eren Tiryakii Decapat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #1 Merhaba. DA-C2 sistemi aldım pazar günü. Ne zaman kargoya verilir sizce? Teşekkür ederim.
Hamzqpolat Centipat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #2 Hocam 30 Mart'ta sipariş verdik 4 Nisan da sistem elimize ulaştı yanlış bilmiyorsam hafta sonlari kapalılar.
Hocam 30 Mart'ta sipariş verdik 4 Nisan da sistem elimize ulaştı yanlış bilmiyorsam hafta sonlari kapalılar.
gsbs1995 Megapat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 290 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #3 Eren Tiryakii dedi: Merhaba. DA-C2 sistemi aldım pazar günü. Ne zaman kargoya verilir sizce? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bende aldım hala bekliyorum. Son durum sizde de hazırlanıyor mu yazıyor? Hamzqpolat dedi: Hocam 30 Mart'ta sipariş verdik 4 Nisan da sistem elimize ulaştı yanlış bilmiyorsam hafta sonlari kapalılar. Genişletmek için tıkla... Siz başka bir sistem aldınız o zaman bizimkisi 1 Nisan'da çıkmıştı?
Eren Tiryakii dedi: Merhaba. DA-C2 sistemi aldım pazar günü. Ne zaman kargoya verilir sizce? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bende aldım hala bekliyorum. Son durum sizde de hazırlanıyor mu yazıyor? Hamzqpolat dedi: Hocam 30 Mart'ta sipariş verdik 4 Nisan da sistem elimize ulaştı yanlış bilmiyorsam hafta sonlari kapalılar. Genişletmek için tıkla... Siz başka bir sistem aldınız o zaman bizimkisi 1 Nisan'da çıkmıştı?
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Nisan 2023 #4 Geç mi gönderiyor bunlar da?
E Eren Tiryakii Decapat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #5 gsbs1995 dedi: Bende aldım hala bekliyorum. Son durum sizde de hazırlanıyor mu yazıyor? Genişletmek için tıkla... Evet hazırlanıyor yazıyor.
gsbs1995 dedi: Bende aldım hala bekliyorum. Son durum sizde de hazırlanıyor mu yazıyor? Genişletmek için tıkla... Evet hazırlanıyor yazıyor.