Gençer Gaming Volcano VS Sinerji Starlight

Bütçe maksimum. 16000 demişsiniz, tek Gigabyte anakart mevcut ve +1600 lira artırıyor sistem fiyatını 16600 liraya denk geliyor.
Ha o şekilde diyorsunuz anladım. Peki daha iyisini bulabilir miyim 16500 e yoksa en üstü bu mu?

Yakındır takip etmiyorum, attığınız ürünlere baktım sadece.
16500 biraz aşacak beni ama alacağım sanırım. Ssd konusunda ne diyorsunuz değişmeli miyim?

600 TL farkla yeni anakart yok, arkadaş yanlış yazmış sanırım. 1700 TL fark istiyor anakart için. Ben SSD değiştirmenizi tavsiye ederim AGI SSD pek güven vermiyor.
SSD sıkıntı çıkarır mı ki yani sizce kesinlikle değiştirmem gerekiyor mu?

Bu şekil alayım yani direkt.

Aynen, eğer ileriye dönük olsun diyorsanız PSU'yu değiştirebilirsiniz. SSD konusunda ise sistemle gelen SSD'yi satıp;

https://amzn.eu/d/8EhnSA9

Bu SSD'yi tercih edebilirsiniz, fakat SSD yurt dışından geldiği için 1-2 hafta bilgisayarı depolama diski olmadan kullanamayacaksınız.

Hocam satmayla uğraşmasına gerek yok ki, direkt Samsung 980'i seçip alabilir. DRAM falan yok ama iş görür yine de. AGI'den iyidir.

Hocam onu gördüm de o da 500 GB, attığım 1 TB. Aradaki fiyat farkı aynı neredeyse.

BU PSU işimi görmez mi? Ve değişmem gerekirse hangisini almalıyım? SSD konusunda sistem seçeneklerinden herhangi bir ssd işimi görmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…