Merhaba, Gençer Gaming üzerinden RX 6700 aldım ürün elime ulaştığında kutuyu açtım fakat diğer insanların aldığı gibi değildi ürün tertemiz evet kullanılmamış 0 gibi ama tam anlayamıyorum. Ürünün jelatinleri çıkartılmış fanındaki jelatinler çıkartılmış. Sizce böyle bir şey mümkün mü? yoksa deneyip yollama ihtimalleri falan var mı? Ürünü deneme fırsatım olmadı hala teşekkürler şimdiden.
Merhaba, Gençer Gaming üzerinden RX 6700 aldım ürün elime ulaştığında kutuyu açtım fakat diğer insanların aldığı gibi değildi ürün tertemiz evet kullanılmamış 0 gibi ama tam anlayamıyorum. Ürünün jelatinleri çıkartılmış fanındaki jelatinler çıkartılmış. Sizce böyle bir şey mümkün mü? yoksa deneyip yollama ihtimalleri falan var mı? Ürünü deneme fırsatım olmadı hala teşekkürler şimdiden.
Merhaba, gençer Gaming üzerinden RX 6700 aldım ürün elime ulaştığında kutuyu açtım fakat diğer insanların aldığı gibi değildi ürün tertemiz evet kullanılmamış 0 gibi ama tam anlayamıyorum. Ürünün jelatinleri çıkartılmış fanındaki jelatinler çıkartılmış. Sizce böyle bir şey mümkün mü? Yoksa deneyip yollama ihtimalleri falan var mı? Ürünü deneme fırsatım olmadı hala teşekkürler şimdiden.