Gençer Gaming'den ASRock RX6600 alınır mı?

SurgeoNN

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AsRock RX 6600 8GB
Ryzen 5 5500
Asrock B550M-HDV
Team T-Force Vulcan 2x8 GB 3200 MHZ Ram
Samsung Evo 980 1 Tb Nvme M.2 Ssd

Bu ürün alınır mı? Bir de diğer sitelerde 8500 civarı satılırken neden burada bu kadar ucuz bir bilginiz var mı?

Bu ürün alınır mı? Bir de diğer sitelerde 8500 civarı satılırken neden burada bu kadar ucuz bir bilginiz var mı?

Sıfır alınacak kartlar değiller NVIDIA tarafında 3070/Tİ ve 4060 AMD tarafında 6800/XT bulunuyor ikinci elde rahatlıkla.

Aynı ürünü kullanmaktayım alacaksanız soğutma performası tarafından şüpheniz olmasın çok iyi.

diğer sitelerde 8500 civarı satılırken neden burada bu kadar ucuz bir bilginiz var mı?
Site güvenilir, satamadıkları için ellerinden çıkarmak istemiş olabilirler ki 7800TL RX6600 hala çok yüksek bir miktar, 6000TL yken bile 0 değil 2.el öneriyorduk. Sıfır kart almak istiyorsan RTX 4060 a bakabilirsin aradaki farka değer.

Site güvenilir, satamadıkları için ellerinden çıkarmak istemiş olabilirler ki 7800TL RX6600 hala çok yüksek bir miktar, 6000TL yken bile 0 değil 2.el öneriyorduk. Sıfır kart almak istiyorsan RTX 4060'a bakabilirsin aradaki farka değer.

8-8.5k TL'ye bulur ikinci elden temiz RTX 4060 hocam.

8-8.5k TL'ye bulur ikinci elden temiz RTX 4060 hocam.

Yaşadığım şehir küçük olduğundan 2. el ekran kartı bulunmuyor sahibinden gibi sitelerdede uzaktan satın alındığında inceleyemediğimden içim rahat etmiyor hocam. Normalde ben de biliyorum sıfıra bu paranın verilmeyeceğini 2. el alırken uzaktan çok güvenemiyorum heleki yaşadığımız dönemde etraf fırıldak dolu.

Yaşadığım şehir küçük olduğundan 2. el ekran kartı bulunmuyor sahibinden gibi sitelerdede uzaktan satın alındığında inceleyemediğimden içim rahat etmiyor hocam. Normalde ben de biliyorum sıfıra bu paranın verilmeyeceğini 2. el alırken uzaktan çok güvenemiyorum heleki yaşadığımız dönemde etraf fırıldak dolu.
Param güvende ile alırsan 2 gün iade hakkın olur. Beğenmezsen iade edersin.

Param Güvende ile alırsan 2 gün iade hakkın olur. Beğenmezsen iade edersin.

Sizce ne kart almalıyım bir de Param Güvende ile iade ederken kanıt vs. mi lazım nasıl işliyor süreç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı