Arkadaşlar selam. Bir buçuk ay önce Gençer Gaming'den bu bilgisayarı aldım; FSP Hydro K Pro HD2-750 750W Power Supply --- Vento VG07F RGB ATX Kasa --- AGI NVMe M.2 SSD 1TB M.2 3470/3130 MB/s Sapphire Radeon RX 6800 Gaming 256 Bit 16 GB Ekran kartı --- Team Elite Plus Silver 16 GB (2x16 GB) 5600 MHz DDR5 CL46 RAM --- Gigabyte A620M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart --- AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci --- DeepCool LS520SE ARGB Fanlı Siyah 240mm Sıvı Soğutma
Sistem gayet güzel. Fakat ekran gidiyor oyunlarda ve gelmiyor. Garantiye yolladım. 2 hafta sonra gönderdiler adam dedi ki driverini güncelledim aslan sorun yok. Tamam dedim 2 - 3 hafta oldu tekrar sorun var. Yine aynı sorun. Kafayı yemek üzereyim 40000 TL verdim ve uğraştığım şeylere bak. İade etmek istediğim de izin vermediler. Edemezsiniz dediler. Ne olur yardım eder misiniz
Ekran gidiyor ne demek dostum. Tam olarak durumu anlatabilir misin? Görüntü mü donuyor? Direkt no signal mı diyor? Kasa çalışmaya devam ediyor mu? Ses gelmeye devam ediyor mu? Kasadan farklı bir ses geliyor mu? Hangi oyunda görüntü gidiyor? Her oyunda gidiyor mu?
Hazır sistem satanlar genelde elde avuçta kalan ve iade yapılan ürünleri indirimden gösterip kakalıyorlar. Araya sağlam bir isim girmedikçe tavsiye etmiyorum. Teknolojinin de garantisi yok tabi bozukta çıkabilir ama tekrar olması kronik olduğunu gösteriyor olabilir. Garantiye tekrar yollamaktan başka çare yok + AMD almayın bu paralar AMD'ye verilmez.
Hazır sistem satanlar genelde elde avuçta kalan ve iade yapılan ürünleri indirimden gösterip kakalıyorlar. Araya sağlam bir isim girmedikçe tavsiye etmiyorum. Teknolojinin de garantisi yok tabii bozukta çıkabilir ama tekrar olması kronik olduğunu gösteriyor olabilir. Garantiye tekrar yollamaktan başka çare yok + AMD almayın bu paralar AMD'ye verilmez.
Ekran gidiyor ne demek dostum. Tam olarak durumu anlatabilir misin? Görüntü mü donuyor? Direkt no signal mı diyor? Kasa çalışmaya devam ediyor mu? Ses gelmeye devam ediyor mu? Kasadan farklı bir ses geliyor mu? Hangi oyunda görüntü gidiyor? Her oyunda gidiyor mu?
Hazır sistem satanlar genelde elde avuçta kalan ve iade yapılan ürünleri indirimden gösterip kakalıyorlar. Araya sağlam bir isim girmedikçe tavsiye etmiyorum. Teknolojinin de garantisi yok tabii bozukta çıkabilir ama tekrar olması kronik olduğunu gösteriyor olabilir. Garantiye tekrar yollamaktan başka çare yok + AMD almayın bu paralar AMD'ye verilmez.
Bu sorunun çözümünü bulsanız bile ilerleyen zamanlarda başka bir sorun çıkarsa muhatap bulamayacağınızı gördünüz. Garantiye göndermek konusunda bütün şartları zorlayın. İşe yaramazsa :
Sorunu resim olarak vs. atamıyorum. Oyuna giriyorum ya direkt ekran gidiyor 1 saniye geliyor gidiyor. Siyah ekran oluyor hep. Driveri sil yükle yapıyorum geçiyor.
Sorunu resim olarak vs. atamıyorum. Oyuna giriyorum ya direkt ekran gidiyor 1 saniye geliyor gidiyor. Siyah ekran oluyor hep. Driveri sil yükle yapıyorum geçiyor.
Yıl olmuş 2023 AMD driver sorunu devam ediyor. Ucuz etin yahnisi olmazda Nvidia ile aynı fiyatlar olduğu için para verilmez dedim. 15K Nvidia ise AMD 10K'yı geçmemeli ki alınsın yani umarım sorun çözülür. Servise gönderin çok müdahale etmeyin sonra kullanıcısı hatası derler.