Elektronik Gençer Gaming'te RX 6700 XT 12 bin TL

Ben onu bunu bilmem saf güçcüyüm. Oyuna girince yapacağım tek ayar grafik ayarı olur öyle DLSS, RT, FG vb. açmakla uğraşmakla, sağdan soldan optimizasyon yapmakla uğraşamam.

İstediğini yapmakta özgürsün tabii. Bu tür teknolojiler hoşuma gittiği için kendim kullanıyorum. Fazladan +50 FPS kim istemez ki?

Bu kartı sıfır almanın hiçbir mantığı yok, binlerce kez söylendi şu forumda. 2.el düşünmeyen ya Nvidia kart alsın bu bütçede ya da hiçbir şey almasın. Daha geçen gün 2 aylık KFG'si olan kartı 7.5k'ya gördüm. Sanki mining veya başka bir problem olacak 2 aylık kartta. En kötü testlerini yaparsın, alırsın mis gibi kartı. 4.5k da cebinde kalır. Hadi sıfır, 2.el tartışmasını da geçtim. Bu kartı foruma üye olduğumdan beri takip ediyorum, fiyatı 12k ve daha düşüktü. Ortada bir indirim yok. 12k üstü olduğunu görmedim kaç aydır.

Fiyatına hiç dikkat etmemiştim. 12 bine kesinlikle alınmaz.

4060 alırım diyenleri anlamak için yıllarca mağarada düşüncelere dalmam gerek belki anlarım. 5500 e ikinci elden aldım kartı sıfır almayı tavsiye etmem.

1 ay önce 12 bine aldım pişman değilim. Başka bütçem yoktu 6 taksit aldım geçtim.

Ben onu bunu bilmem saf güçcüyüm. Oyuna girince yapacağım tek ayar grafik ayarı olur öyle DLSS, RT, fg vb. açmakla uğraşmakla, sağdan soldan optimizasyon yapmakla uğraşamam.

Dostum bu teknolojiler oyun deneyimi önemli ölçüde geliştiren şeyler. Ben 4K'da kullanıyorum mesela. 7900XTX 35.000TL'di, 4080s 45.000TL'di. Rasterleri aynıydı ama NVIDIA aldım çünku 4K'da DLSS Q nativeden daha iyi görüntü verirken FPS'imi %25-30 civarı artırıyor. Frame Gen FPS'i gerçekten artırmasa da görüntüyü daha stabil ve göze daha akıcı yapıyor. Yani ödediğim ekstra 10.000TL bana raster olmasa da geri dönüş sağlıyor.

DLSS, RT çekirdeği, CUDA çekirdeği, NVIDIA Reflex, Frame Generation, hiçbiri yok. AMD, donanımsal desteği olmadan NVIDIA ile kapışmaya çalıştığı için her zaman geride kalacak. Tabii ki isteyen tercih edebilir fakat mantıklı olduğunu iddia eden arkadaş komik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…