Evet bende N11'de gördüm fakat emin olamadım yine deETBİS'te çıkmıyor.
Ancak; N11'de satıcılar ve puanları iyi.
GençerGaming - n11
GençerGaming mağazasının benzersiz ürün seçenekleri, fiyatları ve kampanyaları n11 ile GençerGaming mağazasında seni bekliyor!www.n11.com
Ayrıca İncehesap'ta daha ucuz.Evet bende N11'de gördüm fakat emin olamadım yine de
Sence hangi anakartı almam iyi olurAyrıca İncehesap'ta daha ucuz.
ASUS TUF GAMING B450M-PLUS II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Chipset dışında TUF Plus daha üstün. Bütçe bu civardaysa TUF Plus alırdım ben şahsen.Sence hangi anakartı almam iyi olur
teşekkür ederimChipset dışında TUF Plus daha üstün. Bütçe bu civardaysa TUF Plus alırdım ben şahsen.
Ancak B550M PRO çok güzel fiyattaymış.
MSI B550M PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatı - Gençer Gaming Oyuncu Ekipmanları
MSI B550M PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin! Profesyonel Oyuncu Ekipmanları burada!www.gencergaming.com
B550M PRO-VDH'den iyi ve bayağı daha ucuz. Yine de; giriş seviyesi bir B550.
Bütçeniz yeterse orta seviye bir B550 öneririm. 1400 TL civarındalar.
Bütçeniz yetmesse B450 TUF Plus alabilirsiniz.
5600x ile kullanımda b450 Tuf bir sıkıntı çıkartır mıChipset dışında TUF Plus daha üstün. Bütçe bu civardaysa TUF Plus alırdım ben şahsen.
Ancak B550M PRO çok güzel fiyattaymış.
MSI B550M PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatı - Gençer Gaming Oyuncu Ekipmanları
MSI B550M PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin! Profesyonel Oyuncu Ekipmanları burada!www.gencergaming.com
B550M PRO-VDH'den iyi ve bayağı daha ucuz. Yine de; giriş seviyesi bir B550.
Bütçeniz yeterse orta seviye bir B550 öneririm. 1400 TL civarındalar.
Bütçeniz yetmesse B450 TUF Plus alabilirsiniz.
Site güvenilir mi emin değilim duruma göre bakacağım@Yehetto
Hocam, MSI B550M Pro-VDH giriş seviye değil. Orta seviye bir kaliteye sahip.
R5 5600X'e de gayet güzel gidecektir.
Ekstra:
Motherboard VRM Tier List v2 (currently AMD only)
Credit to: @LukeSavenije The following list is based on facts, ranked on power delivery and known problems. The list will include boards that support CPU overclocking available at retail from different brands. There are still differences in performance among boards of the same tier. As a result, ...linustechtips.com